Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι back home και κάνει ό,τι κάθε νοικοκυρά αυτό το διάστημα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι back home και κάνει ό,τι κάθε νοικοκυρά αυτό το διάστημα

Η φωτογραφία της φτιάχνοντας topless μία ομελέτα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μόλις επέστρεψε από το Λονδίνο. 

Τα απαιτητικά γυρίσματα του Love Island στην Τενερίφη ολοκληρώθηκαν αλλά από εκεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μια στάση λίγων ημερών στο Λονδίνο.

Και πλέον βρίσκεται στο σπίτι της στην Αθήνα, όπου και αποφάσισε να κάνει όσα μία νοικοκυρά αυτή την εποχή. Εκτός από κάτι που τόλμησε σήμερα το πρωί στην κουζίνα της, φτιάχνοντας πρωινό.

Earthy σπίτι

Το σπίτι της Ηλιάνας είχε ένα χαρακτηριστικό στοιχείο, εκείνο της φύσης. Τα λουλούδια, οι γλάστρες και τα φυτά εσωτερικού χώρου έδιναν αυτό τον earthy τόνο στο διαμέρισμα της Παπαγεωργίου.

https://www.instagram.com/p/CQbOJT8MTv7

Κι αν νομίζεις πως τα φυτά ήταν το πρώτο πράγμα που φρόντισε η Ηλιάνα κάνεις λάθος, μιας και η παρουσιάστρια έκανε ό,τι κάνει κάθε τυπική νοικοκυρά αυτό το διάστημα: Ξεκαθάρισμα στα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ στις ντουλάπες της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε ακομπλεξάριστα για τα κιλά και τα κακά σχόλια που λαμβάνει

Η Παπαγεωργίου έχει ένα δωμάτιο - ντουλάπα στο οποίο έχει τοποθετήσει όλα τα κοσμήματα, ρούχα και παπούτσια, τα οποία επέστρεψε και ξεκίνησε να τακτοποιεί.

Οι pop art πίνακες, τα βάζα με τα χρωματιστά λουλούδια και τα φυτά εσωτερικού χώρου δίνουν χρώμα και τροπική αύρα στο χώρο. Το γκρι τζάκι κάνει ακόμη πιο ζεστό το σαλόνι, στο οποίο το μοντέλο και ο αγαπημένος της χαλαρώνουν μετά από μια κουραστική ημέρα.

Η Ηλιάνα όμως σήμερα, μας έδειξε και χρησιμοποιεί πολύ συχνά και ένα άλλο δωμάτιο, την πολύ μοντέρνα και high tech κουζίνα της. Αποφάσισε να φτιάξει πρωινό με ομελέτα, αλλά όχι ντυμένη casual ή φορώντας ποδιά κουζίνας, αλλά topless. Η εικόνα όπως ήταν φυσικό, έγινε trend στους fan της.

https://www.instagram.com/p/ClI8U6wtR3M

Η Ηλιάνα έχει επενδύσει στους γήινους τόνους στο σπίτι της, αλλά και με κάποιες πινελιές με έντονο χρώμα. Ο καναπές σε κίτρινο της ώχρας και οι πολυθρόνες της Ηλιάνας έχουν αποχρώσεις του πράσινου και του πετρόλ και δένουν αρμονικά με τα γήινα στοιχεία που συμπληρώνουν το deco, στο σαλόνι της.

Τα ροζ ράφια φιλοξενούν τα αμέτρητα ψηλοτάκουνα της Ηλιάνας καθώς και τις αγαπημένες τσάντες με τις οποίες ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της.

Το τέλος του Love Island και η δήλωση της Χριστοπούλου:

Η Έλενα Χριστοπούλου είπε την άποψή της για την καριέρα της προστατευόμενής της Ηλιάνας αυτή τη στιγμή και τόνισε:

«Πέντε χρόνια είναι στην ελληνική τηλεόραση, δύο χρόνια στο GNTM, έναν χρόνο στο Pop Up μετά το Style me Up και φέτος το Love Island. Το λέω για να αναφέρω ποια είναι. Η Ηλιάνα ήθελε πολύ να κάνει το Love Island, γιατί το βλέπει παγκοσμίως εδώ και πολλά χρόνια, είναι νούμερο 1 επιτυχία παντού. Της άρεσε πολύ και μένα μου άρεσε γιατί είναι ένα φρέσκο, ωραίο και ρεαλιστικό παιχνίδι.

Στη ζωή αυτή μετράμε τις νίκες και τις ήττες μας. Δεν θέλω να ωραιοποιώ τα πράγματα, είναι ένα παιχνίδι που δεν πήγε καλά. Η εμπειρία της αυτή θα τη βάλει στη ζωή της και θα πάει παρακάτω.

Βάζει την εμπειρία αυτή στη ζωή της και πάει παρακάτω. Είμαι πολύ περήφανη για το «παιδί» μου, γιατί είναι πάνω απ’ όλα επαγγελματίας. Πήρε ένα concept και το έφερε εις πέρας.

Δεν υπάρχει πιο επαγγελματίας και ειλικρινής άνθρωπος από την Ηλιάνα. Είναι ένα συμπαγές πρόσωπο. Ωστόσο, δεν θα έκανα κάτι μαζί της τηλεοπτικά, γιατί έχει τη δική της πορεία. Εάν το κρίνει η ίδια, θα την ακολουθήσω πιστά, γιατί μαθαίνω από εκείνην πολλά,» κατέληξε η Έλενα Χριστοπούλου.