«Καλό ταξίδι ψυχούλα μου»: Μας τσάκισε το μήνυμα της μαμάς της 21χρονης από το τροχαίο στην Καμάρα

«Καλό ταξίδι ψυχούλα μου»: Μας τσάκισε το μήνυμα της μαμάς της 21χρονης από το τροχαίο στην Καμάρα

«Είμαστε όνειρο σκιάς, η μια σκιά ονείρου; Μέσα σρα μαύρα μάθια τζη, η ομορφιά του απείρου... Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος, έγραψε αρχικά η μαμά της αδικοχαμένης Εμμανουέλας που έχασε τόσο άδικα και ξαφνικά τη ζωή της. 

Η Ελλάδα θρηνεί για τον άδικο χαμό της 21χρονης φοιτήτριας που τα ξημερώματα της Τρίτης παρασύρθηκε από έναν ασυνείδητο 26χρονο οδηγό, με αποτέλεσμα να καταλήξει το πρωί της Κυριακής παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και τις προσευχές της οικογένειάς της.

Μετά τον θάνατο της Εμμανουέλας, σε βάρος του 26χρονου που την εγκατέλειψε και την χτύπησε δύο φορές με το αυτοκίνητό του, ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη ενώ για κακούργημα διώκεται και η 19χρονη συνοδηγός του, που συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου.

Θρήνος για την Εμμανουέλα, οργή για τον 26χρονο οδηγό που την εγκατέλειψε

Ο 26χρονος οδηγός κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο, για εγκατάλειψη θύματος και οδήγηση χωρίς την σχετική άδεια (πλημμελήματα). Η 19χρονη (ημεδαπή) αντιμετωπίζει το κακούργημα της συνέργειας σε επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο και της συνέργειας σε εγκατάλειψη θύματος, αλλά και ψυχική συνδρομή στις δύο παραπάνω πράξεις. Ο 26χρονος Αλβανός, έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών και το ότι δεν είχε χαρτιά ήταν η δικαιολογία που χρησιμοποίησε αρχικά για να δικαιολογήσει την εγκατάλειψη του θύματος. Ο 26χρονος υπήρξε εριστικός πριν τον θάνατο της Εμμανουέλας τονίζοντας πως η κοπέλα θα ζούσε αν περπατούσε στη διάβαση πεζών.

«Η ατυχής νέα επέλεξε να διέλθει από ένα σημείο που δεν υπήρχε διάβαση, από την οδό Εγνατία βραδινές ώρες», δήλωνε ο δικηγόρος του 26χρονου, προκαλώντας την οργή της οικογένειας του θύματος.

Συγκλονίζει η μαμά της Εμμανουέλας:

Εντωμεταξύ, οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας αποφάσισαν να δωρίζουν τα όργανα του παιδιού τους.

Ο δικηγόρος της 19χρονης, Δημήτρης Σαρρής, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους αρχικά εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος, λέγοντας συγκεκριμένα πως «θα έπρεπε να φιλήσουμε το χέρι της μητέρας και του πατέρα, οι οποίοι μέσα στον πόνο τους, πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της και να δώσουν ζωή σε συνανθρώπους μας».

«Η δωρεά οργάνων ήταν θέλημα του κοριτσιού μου, το είχε εκφράσει η ίδια μέσα από συζητήσεις. Είναι πολύ σημαντικό ότι θα υπάρχει ζωή μέσα από το παιδί μου. Το παιδί μου δίνει ζωή», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της κοπέλας στο Newsbomb.gr

«Η απόφασή μας ήταν μονόδρομος. Της ζήταγα τόσες μέρες να κάνει ένα θαύμα και να ξυπνήσει. Τελικά, έκανε ένα θαύμα, το δικό της θαύμα. Έτσι όπως το ήθελε αυτή, όχι όπως ίσως το ζήταγα εγώ», είπε για τη δωρεά η μητέρα του άτυχου κοριτσιού.

O 26χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε την κοπέλα, κατά την διάρκεια της απολογίας του σήμερα ήταν σύντομος, λέγοντας μόνο ότι «δεν είναι ώρα για εξηγήσεις, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν«, ήταν τα λιγοστά λόγια που κατάφερε να πει η μητέρα της 21χρονης στην τοπική ιστοσελίδα ThessToday.gr.

kalo-taxidi-psychoyla-moy-eis-to-epanidein-to-sparaktiko-minyma-tis-miteras-tis-21chronis-foititrias.jpg

«Ένας 26χρονος σκότωσε το παιδί μου και το έκανε άγγελο στον ουρανό», δήλωσε από την πλευρά του ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

««Είμαστε όνειρο σκιάς, η μια σκιά ονείρου; Μέσα σρα μαύρα μάθια τζη, η ομορφιά του απείρου... Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος...Δε σου λέω αντίο αγάπη μου, αλλά στο επανιδείν! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω και θα σε αγαπώ όσο ζω και αναπνέω», έγραψε χαρακτηριστικά η μητέρα της άτυχης Εμμανουέλας στο Facebook σε ένα viral Ποστ.