Το μπέρδεμα με την ηλικία της Ναταλίας Γερμανού και τα επικά σχόλια των θαυμαστών της

Το μπέρδεμα με την ηλικία της Ναταλίας Γερμανού και τα επικά σχόλια των θαυμαστών της

H «αγέννητη» Ναταλία Γερμανού, τα σχόλια για το φαινόμενο Benjamin Button και η αντίδραση της παρουσιάστριας.

Το σίριαλ με την ηλικία της Ναταλίας Γερμανού έχει γίνει πολλές φορές θέμα στα μίντια με την ίδια την παρουσιάστρια να κλείνει και επίσημα τα 57 στις 27 Ιουνίου 2022. Η παρουσιάστρια που έχει τρολαριστεί πολλές φορές για τις σχέσεις της με μικρότερους άντρες, αυτή τη φορά έγινε θέμα στη Wikipedia για την ακριβή της ηλικία.

Όπως είναι γνωστό, όλοι έχουν την ευκαιρία να τροποποιήσουν στοιχεία στο βιογραφικό κάποιου εφόσον πιστοποιηθούν αλλά σύντομα τα στοιχεία μπορούν να διορθωθούν από την ίδια τη Wikipedia.

germanou1.JPG

Στην περίπτωση της Γερμανού, όχι μόνο τροποποιήθηκε η ηλικία της αλλά έφτασε να μην έχει γεννηθεί ακόμα. Η ίδια η Ναταλία δημοσίευσε το screenshot που την θέλει να αναμένεται να γεννηθεί το 2025 και τόνισε πως όταν με το καλό γίνει η γέννησή της, καλεί τους followers της να την ακολουθήσουν.

Εννοείται πως το αστείο αυτό γεγονός, έκανε τους fans της παντοδύναμης στο Twitter παρουσιάστριας να ξεσπάσουν με αστεία και επικά σχόλια.

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι ο Benjamin Button της εγχώριας showbiz

Στον αέρα της εκπομπής της πάντως, η Ναταλία δέχτηκε ακόμα ένα τρολάρισμα από τον συνεργάτη της Παναγιώτη Ραφαηλίδη, ο οποίος άλλαξε ξανά την ημερομηνία γέννησης της Γερμανού:

«Το 1996 είμαι; Θα με γελάνε και οι πέτρες παιδιά. Γυρίστε το στο κανονικό σας παρακαλώ».

Η σχέση με τη μαμά της και η παιδική της ζωή:

Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια, η Γερμανού είχε τονίσει σχετικά:

«Πολύ μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου να μην κάνω παιδιά έπαιξε και το πως βίωσα τη δική μου παιδική ηλικία και εφηβεία, βλέποντας ότι η μητέρα μου εξαναγκάστηκε – εντός πολλών εισαγωγικών η λέξη – να με κάνει στα 19 της χωρίς να θέλει να αποκτήσει παιδί και πώς στη συνέχεια προσπαθούσε, με άτσαλο τρόπο, να με μεγαλώσει.

Ερχόταν τα Σαββατοκύριακα – αφού με μεγάλωσε η γιαγιά μου – να με πάρει και καταλάβαινα την αμηχανία της. Ένα παιδί είναι σφουγγάρι, τα αντιλαμβάνεται όλα. Πότε εκνευριζόταν, πότε είχε ενοχές, άλλοτε έβαζε τα κλάματα και άλλοτε με έπαιρνε αγκαλιά. Όλα αυτά έπαιξαν ρόλο στο να πω: Εγώ δεν θα κάνω τα ίδια στο δικό μου παιδί. Κι αν τα κάνω; Ασ’ το καλύτερα».