Θα γίνει το Fame Story -με Light, Ρέμο, Φουρέιρα- το ριάλιτι που αγαπήσαμε το 2002;

Πατούλια Κατερίνα
Θα γίνει το Fame Story -με Light, Ρέμο, Φουρέιρα-  το ριάλιτι που αγαπήσαμε το 2002;

Θα σου μιλήσουν πολλοί για Fame Story τις μέρες αυτές. Γυρίστηκε και το νέο trailer, καταλήξαμε και στους κριτές, έχουμε και το όνομα της διευθύντριας -όπως όλα δείχνουν- της σχολής. Μπορεί το Fame Story 2023 να τα βάλει με τον εαυτό του πριν 20 χρόνια, από το 2002 και μετά ή είναι ένα project καταδιικασμένο να αποτύχει; 

Έχεις ψηφίσει Κωνσταντίνο Αργυρό να παραμείνει στο Fame Story; Έχεις ακούσει Καλομοίρα να ερμηνεύει για μαρίδια και τυρί Live; Έχεις δακρύσει με την αποχώρηση του Νίνο - 24 Νοεμβρίου 2002 ήταν τυχαία θυμάμαι- παρά την προσπάθεια του Αντρέα Μικρούτσικου να τον πείσει να παραμείνει;

Έχεις δει τον καυγά Άσπας- Φωτεινής και χειροκρότησες την Ελεάνα Παπαϊωάννου; Έχεις ψηφίσει Πετρέλη γιατί ήταν μάγκας; Έχεις λατρέψει Γιώργο Λιανό για την πλάκα που έκανε;

Έχεις ευχηθεί να είχες λίγα από τα γονίδια της Νάνσυς Αλεξιάδη; Έχεις σιγοτραγουδήσει στο αμόρε «Μίλα μου, ναι, μίλα μου» σαν άλλη Μάρω Λύτρα και ο άλλος να είναι στην κοσμάρα του πιο πολύ από Καραφώτης;

Έχεις απορήσει πώς ο κόσμος έβγαλε νικητή τον Περικλή Στεργιανούδη; Έχεις αποθεώσει Κατερίνα Κούκα στην επιτροπή; Ξέρεις τι σημαίνει Τζούλη Μασίνο, Αντώνης Γούναρης, Πάνος Μεταξόπουλος;

Σε μια εποχή άνευ social media, χωρίς Tik Tok,Twitter και Insta, χωρίς Netflix, Disney Plus ή Spotify, η χαρά του Σ/Κ μας ήταν τα live του Fame Story και ο σχολιασμός του ποιος αποχώρησε τελικά από την ακαδημία τραγουδιού.

Fame story χωρίς την ατάκα «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου» γίνεται; Δε γίνεται! - Oι epic στιγμές

Kαι μπορεί πολλά ονόματα από αυτά που διάβασες στις παραπάνω γραμμές να μην τα γνωρίζεις καν, όμως δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως επικές στιγμές αυτής της αγνής τηλεόρασης την εποχή που παιζόταν το talent show έχουν γίνει viral το διάστημα αυτό στο Tik Tok.

H Άσπα είναι εδώ σαν να μην πέρασε μια μέρα στο Tik Tok και δεν καταλαβαίνει την έκρήξη σου.

Fame Story is back allright!

Το μεγάλο όνειρο του Νίκου Κοκλώνη που θα είναι και παρουσιαστής, ήταν να φέρει ξανά στην τηλεόραση τo Fame Story στο STAR και το έπαθλο από μόνο του είναι σημαντικό για να σκεφτείς μια audition. Και δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ και μια επιτροπή dream team.

Τα Live Shows θα παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης, ενώ στην κριτική επιτροπή θα καθίσουν Αντώνης Ρέμος, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργος Αρσενάκος και Light. Το πρόγραμμα θα προβάλλεται καθημερινά, ενώ το live θα βγαίνει στον αέρα ή Παρασκευή ή μέσα στο Σαββατοκύριακο ενώ οι έως τώρα επιβεβαιωμένοι coaches είναι οι Μαρία Σολωμού και ο Fipster ενώ στον ρόλο της διευθύντριας της σχολής ακούγεται η Ηρώ.

Στη διάρκεια του παιχνιδιού θα εμφανιστούν και πολλοί παλιοί παίκτες και όλα δείχνουν πως θα δούμε ξανά τον Νίνο στις οθόνες μας.

«Αφήνω την ιδιότητα μου σαν μουσικός, θέλω να πω ότι όλοι όσοι συμμετέχουν έχουν το πόστο τους και είναι κορυφαίοι σε αυτό αλλά εγώ το βλέπω σαν εκπομπή, και σαν εκπομπή που θα γίνει ο Light είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για εμένα να κάτσω να το δω», είπε χαρακτηριστικά σήμερα ο πάλαι ποτέ παρουσιαστής του Fame Story και κάποτε διευθυντής της ακαδημίας Αντρέας Μικρούτσικος.

Πριν 20 χρόνια ερωτευτήκαμε τον Νίνο στο Fame Story και το Σπίτι με το Mega μας θύμισε το γιατί!

Και είναι αλήθεια πως η Φουρέιρα με τον Ρέμο έχουν ήδη δοκιμαστεί ως κριτές σε μουσικά ριάλιτι, όμως η είσοδος ενός τράπερ σε μια τέτοια επιτροπή θα δώσει την ανατροπή που όλοι θέλουν.

11 Έλληνες τραγουδιστές/τριες που βγήκαν από talent show κι έκαναν καριέρα

Τι λέει το STAR;

Το «Fame Story», ένα από τα πιο λαμπερά, αγαπημένα και δημοφιλή παγκόσμια talent shows, με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στην πιο σύγχρονη εικόνα του, μέσα από το STAR με σκοπό να αναδείξει τα καλύτερα νέα ταλέντα στο τραγούδι.

Ο κορυφαίος μουσικός διαγωνισμός έρχεται, όπου αγόρια και κορίτσια με μοναδική φωνή, με πάθος για το τραγούδι και στόχο να γίνουν τα επόμενα μουσικά είδωλα, ακολουθούν ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από κορυφαίους καθηγητές στη φωνητική, την ερμηνεία, την κινησιολογία, το χορό και την έκφραση επάνω στη σκηνή. Απόλυτος στόχος, η ανάδειξη και η ανάπτυξη των φωνητικών και μουσικών δεξιοτήτων των σπουδαστών.

Η εκπαίδευση εμπλουτίζεται με πρόσθετα ενισχυτικά μαθήματα, που βοηθούν τόσο στη συνολική εμφάνιση όσο και στη διαμόρφωση της προσωπικής τους ταυτότητας ως καλλιτέχνες: social media training, σεμινάρια image making και styling, είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία, που θα βοηθήσουν τους επίλεκτους της Ακαδημίας του Fame Story να αναδείξουν τα χαρίσματά τους και να αποκτήσουν star quality!

Αρκεί να είναι απόλυτος στόχος, η ανάδειξη και η ανάπτυξη των φωνητικών και μουσικών δεξιοτήτων των σπουδαστών για να πάει καλά το Fame Story στο STAR; Μάλλον όχι!

Στα χρόνια της μεγάλης ακμής του, το Fame Story δεν στηρίχτηκε μόνο στις φωνές των μαθητών της ακαδημίας. Το ριάλιτι, οι διαφωνίες, η συμβίωση μέσα στο σπίτι τόσων πολλών διαφορετικών χαρακτήρων, οι κόντρες ανάμεσα στους κριτές, έπαιξαν κύριο ρόλο στα υψηλά νούμερα του talent show.

Δεύτερη Καλομοίρα δεν υπάρχει αλλά αν κατάφερε ο Κωνσταντίνος Αργυρός να φτιάξει τέτοια φωνάρα 20 χρόνια μετά το Fame Story, υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ!

Στο Twitter/Χ πάντως, το μέλλον του Fame Story προβλέπεται δυσοίωνο και βαρετό!