Πώς δολοφονήθηκε στα 37 του από ληστές ο Johnny Wactor από το «General Hospital»

Τζένη Ντεμιράι
Πώς δολοφονήθηκε στα 37 του από ληστές ο Johnny Wactor από το «General Hospital»

Πολλοί από τους θαυμαστές του Johnny Wactor θα τον θυμούνται για την εποχή του στο «GH», όπου υποδύθηκε τον Brando Corbin, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Sasha Corbin.

Σοκ έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση θανάτου του Johnny Wactor, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσω της συμμετοχής του στη σειρά «General Hospital».

Ο χαμός του ήταν ξαφνικός, αφού ο 37χρονος ηθοποιός σκοτώθηκε στο Λος Άντζελες νωρίς το πρωί του Σαββάτου 25 Μαΐου, όπως δήλωσε η μητέρα του, Scarlett, στο TMZ.

Johnny-Wactor.jpg

25 έτη χωρίς τον Φρέντυ Γερμανό που δεν πρόλαβε τη νέα χιλιετία όσο κι αν ήταν πιο μπροστά από αυτή

Πώς έφτασε μία ληστεία στη δολοφονία του Johnny Wactor

Σύμφωνα με την ίδια, ο Johnny ήταν μαζί με ένας συνάδελφό του, όταν είδαν τρεις άνδρες να βρίσκονται στο αυτοκίνητο του Johnny, επιχειρώντας κατά πάσα πιθανότητα να ληστέψουν.

Η Scarlett λέει ότι της είπαν ότι ο Johnny δεν προσπάθησε να τους αντιμετωπίσει ή να τους σταματήσει. Παρόλα αυτά, μόλις τον είδαν, οι άνδρες τον πυροβόλησαν και στη συνέχεια έφυγαν. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, οι νοσοκόμοι έσπευσαν στον τόπο του εγκλήματος λίγο μετά τις 3 π.μ. PT. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η αστυνομία δεν έχει δώσει περιγραφή των υπόπτων αλλά, η μητέρα του ηθοποιού επισημαίνει πως ελπίζει ότι θα βρεθούν γρήγορα.

https://www.instagram.com/p/CzMzL9HyNky/

«Θα αφήσει ένα κενό στις καρδιές μας για πάντα»

Ο Wactor ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά με την υποκριτική το 2007. Τότε συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά «Army Wives», πριν εργαστεί στον χώρο σταθερά τις επόμενες δύο δεκαετίες. Μερικές από τις σημαντικότερες δουλειές του περιλαμβάνουν τα «Westworld», «The OA», «NCIS», «Station 19», «Criminal Minds» και «Hollywood Girl».

Πολλοί από τους θαυμαστές του Johnny θα τον θυμούνται για την εποχή του στο «GH», όπου υποδύθηκε τον Brando Corbin, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Sasha Corbin. Έπαιξε το ρόλο από το 2020 μέχρι το 2022.

Ο ατζέντης ταλέντων του Wactor, David Shaul, μίλησε για τον θάνατο του ηθοποιού την Κυριακή 26 Μαΐου στο Variety.

«Ο Johnny Wactor ήταν ένας θεαματικός άνθρωπος. Όχι μόνο ένας ταλαντούχος ηθοποιός που ήταν αφοσιωμένος στην τέχνη του, αλλά ένα πραγματικό ηθικό παράδειγμα για όλους όσοι τον γνώριζαν. Στάθηκε υπέρ της σκληρής δουλειάς, της επιμονής και της στάσης που δεν το έβαζε ποτέ κάτω. Στα σκαμπανεβάσματα ενός απαιτητικού επαγγέλματος, κρατούσε πάντα ψηλά το κεφάλι και συνέχιζε να προσπαθεί για το καλύτερο που μπορούσε να γίνει», ανέφερε ο Shaul σε δήλωσή του. «Ο χρόνος μας με τον Johnny ήταν ένα προνόμιο που θα ευχόμασταν σε όλους. Θα σας έδινε κυριολεκτικά το πουκάμισο της πλάτης του. Μετά από πάνω από μια δεκαετία μαζί, θα αφήσει ένα κενό στις καρδιές μας για πάντα», κατέληξε.

Πηγή κεντρικής εικόνας: gettyimages