Το «αντίο» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega μας έκανε να δακρύσουμε

Το «αντίο» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega μας έκανε να δακρύσουμε

Δες το συγκινητικό του post

Εδώ και δύο εικοσιτετράωρα, το Mega δεν βρίσκεται πια στους τηλεοπτικούς δέκτες μας και αυτό είναι κάτι που μας στοίχισε αρκετά. Υπήρξε για πολλά χρόνια το αγαπημένο κανάλι πολλών ανθρώπων και αυτό το απότομο κλείσιμο στις οθόνες μας, μας πόνεσε πολύ. Και το ίδιο ισχύει και για όλους όσους εργάστηκαν σε αυτόν τον τηλεοπτικό σταθμό.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένας από τους ηθοποιούς και ανθρώπους που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με αυτό το κανάλι, γι’ αυτό και το «αντίο» του μας συγκίνησε πάρα πολύ. Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε στο Instagram account του φωτογραφίες από το παρελθόν και ένα βίντεο, το οποίο συνοδευόταν από μία αν μη τι άλλο συγκινητική λεζάντα.

Δες και αυτό: Θα την αναγνώριζες; Με αυτήν τη φωτογραφία η Δούκισσα Νομικού αποχαιρέτισε το Mega

«Μια αναφορά. Μια εποχή. Μια ανεμελιά δημιουργική. Εκεί μεγάλωσα, εκεί έμαθα, εκεί πρωτοέπαιξα, εκεί πρωτοέγραψα, εκεί πρωτοπέτυχα, ονειρεύτηκα, αγάπησα και δέθηκα. Τώρα «το εκεί» δεν υπάρχει πια. Καιρό δεν υπήρχε. Χθες όμως ήρθε ένα μαύρο και σφράγισε ένα τέλος εποχής. Τέλος Εποχής.

Είναι άγριο αυτό το μαύρο και για θεατές και για όλους όσοι πέρασαν από εκεί. Σκληρό και άδικο για αυτούς που μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν μέσα προσπαθώντας να το κρατήσουν ζωντανό. Μπορεί η συχνότητα να έπαψε να εκπέμπει ελεύθερα, αλλά οι άνθρωποι όχι. Αυτοί συνεχίζουν να εκπέμπουν, να ζούνε, να προχωράνε, να παλεύουν, να δημιουργούν και να κρατάνε όλα όσα μας έμαθε και μας χάρισε.

Γι’ αυτό και πάντα θα είναι το mega mas...
Ήταν τιμή μου.
#megachannel #megamou #megamas».

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως διαβάζοντας αυτό το μήνυμα και σκεπτόμενες όλα όσα «περάσαμε» κι εμείς ως παιδιά, έφηβες και μεγάλες με αυτό το κανάλι, το δάκρυ δύσκολα το συγκρατούμε.

Δες το βίντεο και τις φωτογραφίες του παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/BpgkBHWHaJX/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε ακόμη: Η νέα fitness εμμονή της Μαίρης Συνατσάκη για καλλίγραμμο κορμί