Shannen Doherty: Η πρώτη εμφάνιση της star μετά την ανακοίνωση της ασθένειας της

Shannen Doherty: Η πρώτη εμφάνιση της star μετά την ανακοίνωση της ασθένειας της

Φαινόταν σε καλή κατάσταση

Πριν από μερικές εβδομάδες η Shannen Doherty αποκάλυψε πως το πρόβλημα υγείας της με το οποίο πάλευε εδώ και καιρό (aka καρκίνος) και από το οποίο πίστευε πως είχε απαλλαχτεί έπειτα από επεμβάσεις και χημειοθεραπείες, επέστρεψε και μάλιστα βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο.

Η ηθοποιός δεν είναι σίγουρα στα καλύτερά της, παλεύει με το πρόβλημά της και φίλοι, οικογένεια και συγγενείς, βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της. Η ίδια πριν από μερικές ημέρες ανέβασε στο Instagram account της ένα συγκινητικό μήνυμα, στο οποίο ευχαριστούσε τον κόσμο για την στήριξη.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Shannen Doherty και τον σύζυγό της Kurt Iswarienko, σε έξοδό τους για ψώνια στο Malibu στην Καλιφόρνια. Στις 4 Φλεβάρη, η 48χρονη τηλεοπτική Brenda από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills, σε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Good Morning America, αποκάλυψε πως ο καρκίνος επέστρεψε στη ζωή της μετά από πέντε χρόνια.

Η ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε πως ενημερώθηκε για τον καρκίνο τέταρτου σταδίου λίγες ημέρες πριν τον θάνατο του Luke Perry. «Θέλω να πω σε όλους σας, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη, τις προσευχές και την στήριξή σας. Είναι μια παράξενη στιγμή για μένα κι έχω χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια μου.

Το να πω ότι έχω άγχος είναι λίγο, το να πω ότι παλεύω είναι οκ, αλλά πιστεύω πως θα βρω τον βηματισμό μου, θα ψάξω βαθιά μέσα μου για δύναμη και θα τα αντιμετωπίσω όλα, Έχω τόσα να μοιραστώ, θα το κάνω αλλά τώρα θέλε να ξέρετε πόσο με έχετε βοηθήσει», έγραφε στο μήνυμά της.

Στη φωτογραφία η 48χρονη ηθοποιός δεν έδειχνε καταβεβλημένη, έδειχνε όμως αρκετά δραστήρια. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά στη ζωή της.