Η Meghan Markle μόλις αποκάλυψε κάτι για τον Archie που μας έκανε να λιώσουμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle μόλις αποκάλυψε κάτι για τον Archie που μας έκανε να λιώσουμε

Ανυπομονούμε να τον δούμε

Η επιστροφή της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στο Λονδίνο είναι γεγονός. Το royal ζευγάρι πραγματοποιεί τις τελευταίες του εμφανίσεις ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, μιας και την 1η Απριλίου δεν θα έχουν πλέον τους βασιλικούς τους τίτλους, κι εκεί είναι που το Megxit παίρνει σάρκα και οστά.

Οι Sussexes ήρθαν από τον Καναδά χωρίς τον Archie Harrison, κι αυτό ήταν κάτι που μας στεναχώρησε βαθύτατα αφού έχουμε να τον δούμε από το royal ταξίδι στην Αφρική τον περασμένο Σεπτέμβρη. Οι δυο τους έκαναν ήδη τις πρώτες εμφανίσεις τους, με τη Meghan να κλέβει την παράσταση.

Πιο κούκλα και αδυνατισμένη από ποτέ η δούκισσα του Sussex, κι ένα χαμόγελο που πρόδιδε πραγματικά πόσο ευτυχισμένη είναι. Η Meghan μάλιστα αποκάλυψε κάτι για τον Archie, που πραγματικά μας έκανε να λιώσουμε. Η δούκισσα μιλούσε με την Claire Spencer της οποίας ο σύζυγος τιμήθηκε στα Endeavour Awards, και μέσα σε όλα όσα συζήτησαν, είπαν και για τον γλυκύτατο Archie.

Η Claire φυσικά μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους αυτό που της είπε η Meghan. Μιλώντας λοιπόν στο περιοδικό Hello η Claire είπε: «Λοιπόν ο Archie είναι 10 μηνών τώρα και πραγματικά του αρέσουν τα πάντα». Και κάπως κάνουμε εικόνα τον μικρούλη να τρελαίνεται με το καθετί και να γελάει.

#Archieγύρναπίσω!