Τι ακριβώς γίνεται με τον καρκίνο της Shannen Doherty: Η αποκάλυψη από τον Brandon

Πατούλια Κατερίνα
Τι ακριβώς γίνεται με τον καρκίνο της Shannen Doherty: Η αποκάλυψη από τον Brandon

Τι αποκάλυψε ο Jason  Priestley

Από τις αρχές Φεβρουαρίου του 2020, οπότε και ανακοίνωσε την νέα της μάχη με τον καρκίνο, η Shannen Doherty, η αγαπημένη μας Brenda Walsh δεν έχει μιλήσει πάλι για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της. Κι ενώ έχουν περάσει αρκετοί μήνες και μια καραντίνα εξαιτίας της πανδημίας, ο Jason Priestley, o τηλεοπτικός αδερφός της 49χρονης ηθοποιός μας έκανε ένα update για την υγεία της.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Jason, μιλώντας στο Studio 10 της Αυστραλίας, η Doherty είναι σε καλή διάθεση:

«Επικοινωνώ με την Shannen ανά μερικούς μήνες για να δω ότι είναι καλά και για να της πω γεια. Η Shannen είναι αληθινά σκληρό κορίτσι και μαχήτρια και ξέρω ότι θα συνεχίσει να παλεύει όσο πιο σκληρά μπορεί. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πολύ καλά», τόνισε ο 51χρονος ηθοποιός.



Στις αρχές Φεβρουαρίου, η ηθθοποιός είχε πει χαρακτηριστικά:

«Θα γινόταν γνωστό σε μερικές ημέρες ότι είμαι στο τέταρτο στάδιο, ο καρκίνος επέστρεψε και γι’ αυτό είμαι εδώ. Είναι πικρό χάπι που πρέπει να καταπιώ από πολλές απόψεις. Είμαι τρομοκρατημένη. Ανησύχησα πιο πολύ για τη μαμά Rosa και τον σύζυγό μου Kurt Iswarienko. Η μαμά μου είναι το πιο δυνατό πλάσμα κι ο σύζυγός μου αλλά ανησυχώ».

Η Shannen εξήγησε είχε πει χαρακτηριστικά πως η ζωή δεν σταματά με μια διάγνωση και παραδέχτηκε πως υπήρξαν στιγμές που δεν πίστευε πως θα τα βγάλει πέρα ενώ αποκάλυψε πως ο μόνος από τους συμπρωταγωνιστές της που ήξερε για το πρόβλημά της είναι ο Brian Austin Green.