Survivor: Επιβεβαιώθηκαν τα spoiler! Αυτή η παίκτρια γυρνάει σπίτι απόψε

Survivor: Επιβεβαιώθηκαν τα spoiler! Αυτή η παίκτρια γυρνάει σπίτι απόψε

Το Survivor τελειώνει εδώ για αυτή την παίκτρια.

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor ήταν αναμφισβήτητα γεμάτο εντάσεις, άγχος και αγονία. Αν και το διάσημο ελληνικό ριάλιτι μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις, κάθε επεισόδιο είναι και ένα νέο challenge, κυρίως για τους διαγωνιζόμενους.

Η κόντρα μεταξύ των αντιπάλων συνεχίζεται με τον Νίκο Μπάρτζη να μιλά από την αρχή του επεισοδίου για την ακραία συμπεριφορά του Κώστα και τα σχόλιά του για το επάγγελμά του, ακόμη και μετά τη συγνώμη του. Λοιπόν αν νόμιζες πως οι παίκτες θα άφηναν τις διαφορές τους στο χθεσινό συμβούλιο, κάνεις λάθος.

Φαίνεται πως ο ανταγωνισμός έχει πια γίνει μέρος της καθημερινότητάς τους και ακόμη η κόκκινη ομάδα έχει να λύσει πολλά θέματά της. Ένταση υπήρξε σήμερα και μεταξύ συμπαικτών, κυρίως μεταξύ Ανθής και Τριαντάφυλλου.



Όσο δεν κερδίζουν κάποιο από τα έπαθλα υπάρχει αναστάτωση και η αγωνιστική κατάταξή τους έως σήμερα τους έχει οδηγήσει πολλές φορές στο συμβούλιο του νησιού. Σήμερα είναι η ημέρα της μεγάλης αποχώρησης και μάλιστα θα εφαρμοστεί ο νέος κανόνας της ψηφοφορίας.

Τον τελικό λόγο έχουν οι τηλεθεατές οι οποίοι πλέον ψηφίζουν όχι τον αγαπημένο τους παίκτη, αλλά εκείνον που θα παραμείνει στο παιχνίδι.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.