Survivor: Ο Τριαντάφυλλος ψηφίστηκε από όλους προς αποχώρηση και τα tweets ήταν απίθανα

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος ψηφίστηκε από όλους προς αποχώρηση και τα tweets ήταν απίθανα

Ο Τριαντάφυλλος ή Ντάφι έκανε το Twitter να τρελαθεί ξανά.

Περισσότερα από 9 χιλιάδες tweets γράφτηκαν χτες, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη σίγουρη ανακοίνωση του Τριαντάφυλλου, ως πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού.

Ο Τριαντάφυλλος επέλεξε να αγωνιστεί μετά τον τραυματισμό του που τον είχε αφήσει για μέρες εκτός αγωνισμάτων και η ομάδα του, σύσσωμη πλην της Μαριάνθης τον υπέδειξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Εννοείται πως στο Twitter στήθηκε πάρτι από σχόλια, ειδικά στο hastag #ντάφι_φύγε, μιας και ο Τριαντάφυλλος τα έβαλε με τον Ηλία Μπόγδανο, αγαπημένο παίκτη του κοινού.



«Ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται. Είμαι εδώ, θα με κρίνει ο κόσμος για άλλη μια φορά, επέλεξαν να παίξω ενώ είχα ακόμα τρεις μέρες για να μην παίξω. Δεν σκέφτηκα να παίξω εγωιστικά. Ήθελα απλά να μπω στα αγωνίσματα. Έκανα ζέσταμα για το πόδι μου και όλοι γελούσαν και με ειρωνεύονταν.

Τα πήγα πολύ καλά. Οχτάδα με ψηφήσατε και με δώσατε στα χέρια του κόσμου. Θα με κρίνει όλη η Ελλάδα και η Κύπρος, ο κόσμος βλέπει την αλήθεια, δεν σας φοβάμαι και δεν θα βοηθώ ποτέ κανένα. Οχτάδα ομάδα μου κόκκινη, θα φύγω όποτε το θέλει ο κόσμος, όχι όποτε το θέλουν τα οχτώ άτομα αυτά Ας τα κρίνει όλα ο κόσμος, καλησπέρα και καλή βραδιά», τόνισε φανερά εκνευρισμένος ο Τριαντάφυλλος που θεωρεί δεδομένη τη νίκη του.

Σε άλλα νέα, ο Παύλος Γαλακτερός θα είναι εκείνος που θα δώσει το όνομα του δεύτερου υποψήφιου προς αποχώρηση μιας και κέρδισε την ατομική ασυλία.

Τι είπε το Twitter όμως για την αποψηφιότητα του Ντάφι;. Δες παρακάτω.