Survivor: Απίστευτα hate σχόλια στο account της Καρολίνας-Οι fans θέλουν να αποχωρήσει

Survivor: Απίστευτα hate σχόλια στο account της Καρολίνας-Οι fans θέλουν να αποχωρήσει

Μάλλον δεν θα της αρέσει πολύ αυτό μόλις βγει από το παιχνίδι.

Τις τελευταίες εβδομάδες που παρακολουθούμε Survivor βλέπουμε μια μετάλλαξη σε αρκετούς παίκτες της κόκκινης ομάδας. Τόσο προς τον Τριαντάφυλλο που προσπαθούν να τον διώξουν, όσο και προς άλλους παίκτες της πρώην μπλε ομάδας και νυν συμπαίκτες τους στη κόκκινη. Η κλίκα των Καρολίνα, Ηλία, Κόρομι, Ασημακόπουλου και Νικολέττας «έσπασε» όμως ο αρνητισμός και τα hate σχόλια είναι ακόμη διάχυτα.

Ο κόσμος μπορεί να τις τελευταίες ημέρες να έχει δημιουργήσει το hashtag #ντάφυ-φύγε, όμως βλέπουμε στα social media πως δεν τους αρέσει ούτε η συμπεριφορά τους προς του υπόλοιπους παίκτες, αλλά και αυτά που λένε στα on της κάμερας.

Μάλιστα μετά την αποχώρηση της Μαριάνθης και την άβολη και προσβλητική κίνηση προς το πρόσωπό της, έχασαν αρκετά έδαφος και αυτό φάνηκε σε πολλά σημεία.

Στα accounts τους στο Instagram για παράδειγμα την τελευταία εβδομάδα επικρατεί ο απόλυτος χαμός, και από εκεί που είχαν σχόλια θαυμασμού και στήριξης έχει γίνει μια μεταστροφή σε αρκετούς fans οι οποίοι δικάζουν ανελέητα τους παίκτες.

Το είδαμε στο προφίλ του Κόρομι, το είδαμε στο προφίλ του Ηλία Μπόγδανου και το βλέπουμε τώρα και στο προφίλ της Καρολίνας.

Σίγουρα είναι λίγο τοξικό και άβολο να κάθεσαι να σχολιάζεις αρνητικά τους παίκτες, όμως η συμπεριφορά τους φαίνεται να προκαλεί προβλήματα στους τηλεθεατές οι οποίοι θέλουν να βλέπουν κάτι και να διασκεδάζουν.

Δες μερικά από τα σχόλια στο προφίλ της Καρολίνας στη gallery παρακάτω.