Ιωάννα Μαλέσκου: Αγνώριστη σε video από τα καλλιστεία του 2013 (video)

Ιωάννα Μαλέσκου: Αγνώριστη σε video από τα καλλιστεία του 2013 (video)

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει υπάρξει… «Miss Κρήτη»;

Τι κι αν η όμορφη παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου είναι στην πρωινή σου παρέα το τελευταίο διάστημα, έχει υπάρξει στο παρελθόν, καθηγήτρια αλλά και. μοντέλο. Έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς… ομορφιάς που όχι μόνο δεν το θυμόμασταν, αλλά μας είχε διαφύγει εντελώς.

Λοιπόν η ευγενική Ιωάννα, με το όμορφο λέγειν και την υπέροχη παρουσία θέλουμε να σου πούμε πως έχει περάσει από καλλιστεία και μάλιστα είχε εντυπωσιάσει τότε τους… κριτές, όπως κάνει και τώρα με το φανατικό τηλεοπτικό κοινό της.

Συγκεκριμένα θα σε γυρίσουμε πίσω, στο 2013 όπου η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ περπάτησε και πόζαρε με μαγιό στα καλλιστεία «Miss Κρήτη». Αλήθεια τη θυμάσαι;

Στο video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο θα τη δεις και θα εντυπωσιαστείς με το σώμα της. Φορά ένα μαύρο sexy μαγιό και βρίσκει την ευκαιρία να μιλήσει για τη διδασκαλία αλλά και την αγάπη της στο modelling. Μιλά για το πώς ενδεχομένως θα μπορούσε να συνδυάσει αρμονικά αυτά τα δύο επαγγέλματα. Εκτός από το σώμα της βέβαια θα παρατηρήσεις πόσο όμορφο λόγο έχει, κάτι που μέχρι και σήμερα τη ξεχωρίζει!

Δες το video εδώ: