Survivor: Θα τη γλιτώσει πάλι ο Τριαντάφυλλος; Διχάστηκε ακόμα και το twitter

Κατερίνα Ιωακείμ
Survivor: Θα τη γλιτώσει πάλι ο Τριαντάφυλλος; Διχάστηκε ακόμα και το twitter

Τα έβαλαν όλοι με όλους! Γιατί θυμήθηκε το twitter ξαφνικά Μαριάνθη, James και Νίκο; 

Καιρό είχαμε να δούμε τέτοια έκρηξη συναισθημάτων στο twitter και σίγουρα δεν περιμέναμε να κάνει την εμφάνισή της τώρα που λείπουν από το Survivor ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης! Κι όμως. Η τετράδα που είναι υποψήφια για αποχώρηση απόψε έχει εξιτάρει τους λάτρεις του ριάλιτι επιβίωσης!

Τριαντάφυλλος, Σάκης, Μαριαλένα και Νικολέτα έχουν διχάζει σε τέτοιο βαθμό τους χρήστες των social media που όχι μόνο σχολιάζουν, διαφωνούν και συγκρούονται -άλλοτε με επιχειρήματα κι άλλοτε με χιούμορ- για το ποιος θα κόψει απόψε εισιτήριο για Αθήνα, αλλά μπλέκουν στην αντιπαράθεση... σχεδόν όλους τους παίκτες που πέρασαν από το φετινό Survivor!

Ασημακόπουλος μάλιστα έβαλε στο παιχνίδι και παίκτες... από προηγούμενο Survivor, αφήνοντας υπονοούμενα ότι η σχέση Ευριδίκης - Βασάλου ήταν μόνο για τα μάτια των ψηφοφόρων)



Κατά πρώτον θυμήθηκαν τον ρόλο που έπαιξε η Νικολέτα στην αποχώρηση της Μαριάνθης και ζητούν να φύγει από το Survivor ως Θεία Δίκη!

Στη συνέχεια έστησαν δικαστήριο για Μαριαλένα και Σάκη τους οποίους έκριναν ένοχους για την απόφαση του James (και στη συνέχεια του Νίκου Μπάρτζη) να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Για την ακρίβεια, θεωρούν απαράδεκτο να κλαίει η Μαριαλένα για την άδικη απόφαση του Ασημακόπουλου να δώσει ως υποψήφιο αποχώρησης τον Σάκη που είναι ο καλύτερος παίκτης (ενώ εκείνη δεν αποφάσισε με αγωνιστικά κριτίρια όταν ψήψισε James και Νίκο!). Για να τιμωρήσουν, λοιπόν, τους δυο τους, και περισσότερο την Μαριαλένα, αφήνουν υπονοούμενα πως θα ψηφίσουν μαζικά τη Νικολέτα, σφραγίζοντας τη συμμετοχή της στη συνέχεια του ριάλιτι (εις βάρος τους φυσικά καθώς θεωρούν σίγουρη την παραμονή Τριαντάφυλλου για 10η φορά).

Για τον Τριαντάφυλλο, πάλι, τα σχόλια... δεν έχουν τέλος! Έχει αφήσει πολλά μέτωπα ανοιχτά και τον κατηγορούν... σχεδόν για όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο νησί της Καραϊβικής. Την ίδια στιγμή, βέβαια, άλλοι τόσοι είναι οι ένθερμοι υποστηρικτές του που θέλουν να τον κρατήσουν στο παιχνίδι. Θα τα καταφέρουν;

Μέχρι να μάθουμε, απόψε, την ετυμηγορία του κοινού, πάμε μια βόλτα στον συναρπαστικό κόσμο του hastag #survivorgr: