Eurovision: Το twitter τρελάθηκε! Αποθέωση για Stefania - Χιούμορ μέχρι τελικής πτώσεως για όλους

Κατερίνα Ιωακείμ
Eurovision: Το twitter τρελάθηκε! Αποθέωση για Stefania - Χιούμορ μέχρι τελικής πτώσεως για όλους

Ντελίριο ενθουσιασμού για την 17χρονη Stefania που έβαλε ξανά την Ελλάδα στην 10άδα της Eurovision έπειτα από 8 χρόνια απουσίας. BTW τον είδατε τον Damiano;

Eurovision ήταν και πάει αλλά αδιάφορη δεν μας ήταν τελικά! Η αλήθεια είναι πως ξεκινήσαμε κάπως υποτονικά φέτος να ασχολούμαστε με τη μεγάλη γιορτή της μουσικής αλλά μόλις άνοιξε η αυλαία στην Ahoy Arena στο Ρότερνταμ... σαν κάτι να άλλαξε μέσα μας. Και όπως συμβαίνει συνήθως με ένα event σαν τη Eurovision το πρώτο που κάναμε ήταν να ανοίξουμε το twitter. Χαμός!



Πάντα είχαν χιούμορ οι EuroFans! Σχόλια, memes, reposts με έξυπνες ατάκες και μικρές κόντρες ανάμεσα στους υποστηρικτές των χωρών που διαγωνίστηκαν (και κυρίως των χωρών που ψήφισαν όπως ψήφισαν) κράτησαν το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση ζωντανό μέχρι αυτή την ώρα.

Για να μάθεις τι έγινε στον μεγάλο τελικό και να μπεις κι εσύ στην κουβέντα, πάτησε αυτό το link

Το μεγαλύτερο trend της ελληνικής κοινότητας του διαδικτύου ήταν βέβαια η εξαιρετική εμφάνιση της 19χρονης Stefania που κατάφερε με το Last Dance της να βάλει ξανά την Ελλάδα στις πρώτες 10 χώρες της Εurovision έπειτα από 8 ολόκληρα χρόνια απουσίας.



Δες περισσότερες πληροφορίες, βίντεο και φωτογραφίες από την παρουσία της Ελλάδας στη φετινή Eurovision σε αυτό το link

Πολλά, πάρα πολλά σχόλια κυρίως αποθεωτικά διαβάσαμε και για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου που ανέβηκε στις ταράτσες του Ρότερνταμ για να μας θυμίσει πώς η Ελλάδα έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης με τo My Number One 16 χρόνια πριν.



Αναρρωτιέσαι για ποιο λόγο η Έλενα ανέβηκε σε μια ταράτσα της ολλανδικής πόλης; Πάτησε αυτό το link!

eurovision cyprus 2021.jpgd

Λιγότερο χιούμορ και περισσότερη πικρία εκφράστηκε για την 16η θέση της Κύπρου καθώς ακόμη και οι διοργανωτές παραδέχτηκαν πως το El Diablo της Έλενας Τσαγκρινού ή από τις καυτές ενάρξεις που έχουν γίνει ποτέ στη Eurovision.



Δες περισσότερα για την συμμετοχή της Κύπρου πατώντας αυτό το link

hhjj

Έλα πες, δεν σου θυμίζει κι εσένα καρέ από την ταινία Burlesque;

Αλλά βέβαια τίποτα δεν συζητήθηκε περισσότερο από τον σέξι Damiano και το ιταλικό συγκρότημα με το δανέζικο όνομα (!) που κέρδισε το τρόπαιο (και τις καρδιές πολλών που τιτιβίζουν με hastag #αχβαχ από χτες)!



Εννοείται ότι ψάξαμε και βρήκαμε όλα όσα θέλεις να μάθεις για τον frontman των Maneskin! Φωτογραφίες, βίντεο, πληροφορίες και λίγα scoops θα τα βρεις συγκεντρωμένα σε αυτό το link.

Και τώρα είμαστε απολύτως έτοιμοι να καταλάβουμε τι κρύβεται πίσω από τα tweets των Eurofans και να δούμε κι εμείς την Eurovision αλλιώς: