Χαμός με σχόλια στο Twitter για την υποδοχή του Τριαντάφυλλου: Έξαλλο το κοινό (photos)

Χαμός με σχόλια στο Twitter για την υποδοχή του Τριαντάφυλλου: Έξαλλο το κοινό (photos)

Κόσμος πολύς μαζεύτηκε στο αεροδρόμιο για τον Τριαντάφυλλο, κόσμος πολύ έκραξε τον κόσμο που συγκεντρώθηκε.

Ο Ντάφυ, ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου αποχώρησε μετά από περίπου έξι μήνες από το Survivor και η άφιξή του μόλις χθες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κέντρισε τα σχόλια του κόσμου.

Βλέπεις, μπορεί ο τραγουδιστής να μην συγκέντρωσε το πλήθος κόσμου που περίμενε τον James Καφετζή στη Ρόδο, όμως υπήρξαν φανατικοί του Τριαντάφυλλου που παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό, έκαναν την εμφάνισή τους για να υποδεχτούν τον τραγουδιστή:

Ο Ντάφυ και οι σωματοφύλακες:

Ο τραγουδιστής, όπως ακριβώς συμβαίνει με όλους τους παίκτες που επιστρέφουν από τον Άγιο Δομίνικο, φυγαδεύτηκε από τους σωματοφύλακες του Ατζούν και κατευθύνθηκε στο σπίτι του.
Λίγο νωρίτερα, ο Τριαντάφυλλος είχε κάνει την εμφάνισή του στην Ιωάννα Μαλέσκου και στο Love It μέσω μαγνητοσκοπημένης συνέντευξης για να δούμε τις πρώτες του δηλώσεις.

Το πρώτο ποστ!


https://www.instagram.com/p/CP0FMfqgXED

«Αυτή η αγάπη σας με κράτησε ζωντανό 6 μήνες , χωρίς εσάς δεν θα μπορούσα να αντέξω ούτε μια εβδομάδα, πέρασα πολλά αλλά να ξέρετε πως έρχομαι δυνατός γεμάτος θετική ενέργεια , σας αγαπώ με έχετε κάνει να κλάψω πάλι από τα τόσα μηνύματα σας από τα τόσα όμορφα λόγια σας !!! Έχω τόσα πολλά να σας πω , ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ», έγραψε ο Τριαντάφυλλος στο πρώτο του ποστ!



Ο Ντάφυ και το Survivor

Αν φαντάζεσαι πως ο Τριαντάφυλλος ήθελε να ξεκουραστεί βλέποντας μόνο τη γυναίκα και το παιδί του, την πρώτη μέρα μετά το ριάλιτι επιβίωσης, κάνεις λάθος.

Survivor: Ο Λιανός αποκάλυψε τι έγινε στην αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Ο τραγουδιστής υποδέχτηκε στο σπίτι του τον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου, είδαν μαζί το Survivor στον Σκάι και ο Ντάφυ χειροκρότησε τόσο τον Σάκη Κατσούλη όσο και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

marialena2
marialena2

Ο Ντάφυ και οι fans:

Η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι δύσκολη για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος μας ενημέρωσε πως μετά από έξι μήνες έπιασε και πάλι τιμόνι!
Όπως καταλαβαίνεις, στην μετά Survivor εποχή, ο Τριαντάφυλλος θα μας έχει δίπλα του σε κάθε βήμα… κυριολεκτικά.



Ο Ντάφυ και το κράξιμο στο Twitter.

Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε, όρισε και το ραντεβού με τους fans του αλλά το κοινό στο Twitter είχε άλλη γνώμη! Βλέπεις υπήρξε απορία πολλών το γιατί τελικά πρέπει να συγκεντρώνεται κόσμος στο αεροδρόμιο για τον Ντάφυ και τον κάθε Ντάφυ!