Survivor Τελικός: Οι πρώτες εικόνες από το άλσος και η προετοιμασία των παικτών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Survivor Τελικός: Οι πρώτες εικόνες από το άλσος και η προετοιμασία των παικτών

Οι παίκτες καταφθάνουν στο άλσος και έχουμε τις πρώτες εικόνες.

Τη σημερινή βραδιά την περιμένεις εδώ και επτά μήνες, από τότε δηλαδή που ξεκίνησε να προβάλλεται στους δέκτες σου το Survivor 2020-21. Το φετινό reality επιβίωσης θύμισε κάτι από 2017 και Survivor με Ντάνο, και αυτό οφείλεται εξ’ ολοκλήρου στους παίκτες που αγαπήθηκαν από το κοινό και έκαναν το reality και το hashtag στο Twitter «talk of the town».

Απόψε θα παρακολουθήσουμε μαζί τον μεγάλο τελικό και δεν σου το κρύβω νιώθω μια αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες έχουν ήδη φτάσει στο Γαλάτσι και στον χώρο όπου διεξάγεται ο τελικός και φρόντισαν να μας ενημερώσουν μέσα από τα social media accounts τους.

Σάκης ή Ηλίας;

Το δίλημμα σήμερα είναι μόνο ένα αφού σαν κοινό έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο παίκτες ποιος θέλεις να είναι ο νικητής. Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος «διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε» και είμαστε γεμάτοι αγωνία, ενδιαφέρον και όρεξη να δούμε ποιος θα πάρει τον τίτλο του Survivor και το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ.

Survivor ημιτελικός: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που πάνε στον μεγάλο τελικό

Η Μαριαλένα τερμάτισε τρίτη στον ημιτελικό της Κυριακής (4/7/21), ενώ ο Γιώργος Κόρομι έφτασε μέχρι την τέταρτη θέση.



Η αποκάλυψη του James για την απουσία του

Από τον χθεσινό ημιτελικό απουσίαζαν αρκετοί παίκτες μέσα σε αυτού και ο James Καφετζής. Πολλοί λόγοι ακούστηκαν για την απουσία αυτή, ο ίδιος όμως σήμερα πριν από λίγες ώρες αποκάλυψε πως βρέθηκε θετικός στο τεστ που έκαναν λίγο πριν τον ημιτελικό εχθές (4/7/21). Αυτό σημαίνει πως θα απουσιάζει και σήμερα όπως το ίδιο ισχύει και με τη Νικολέτα Μαυρίδη και τη Χριστίνα Κεφαλά.

Survivor: Ο James, το θετικό τεστ covid-19 και η ευχή για το εμβόλιο

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν και σήμερα θα απουσιάζουν Αλέξης Παππάς και Περικλής Κονδυλάτος.

Οι πρώτες εικόνες από το άλσος

Οι παίκτες έχουν ήδη φτάσει στο άλσος Βεΐκου και φρόντισαν να αρχίσουν να μας ενημερώνουν από πολύ νωρίς για την προετοιμασία τους. Κάτια Ταραμπάνκο, Ελευθερία Ελευθερίου, Σοφία Μαργαρίτη, Μαριάνθη Κάσδαγλη και Γιώργος Κόρομι ήταν μερικοί από τους παίκτες που ξεκίνησαν να ποστάρουν στα accounts τους και κάπως έτσι μας έβαλαν σε mood τελικού.



Οι σημερινές απουσίες από τον τελικό

Αυξήθηκαν οι παίκτες που σήμερα απουσιάζουν από τον τελικό του Survivor αφού σε αυτούς που είδαμε να απουσιάζουν χθες, σήμερα προστέθηκαν οι: Αγγελική Λάμπρη, Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης.

Stay tuned για τη συνέχεια...