Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός και η Βασιλική έρχονται κοντά- Η συμβουλή για τον γάμο της

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός και η Βασιλική έρχονται κοντά- Η συμβουλή για τον γάμο της
Ο Μαθιός Σταματάκης και η Βασιλική Σταματάκη έχουν μια κατ΄ιδίαν συνομιλία.

Ακόμα ένα βράδυ με τον Σασμό στον Alpha που μας βάζει στο κλίμα του σιγά σιγά.

Η ηρεμία μετά την πρώτη καταιγίδα δεν διαρκεί πολύ για το Στεφανή. Το καινούριο αμάξι που παίρνει με τα λεφτά του κτήματος εξοργίζει τη Βασιλική και τους Σταματάκηδες και οδηγεί σε νέα σύγκρουση με τον Πέτρο.

Spoiler Σασμός: Ο Μαθιός Σταματάκης και η Βασιλική Σταματάκη έχουν μια κατ΄ιδίαν συνομιλία.

Σασμός: Τρελαίνει το twitter ο Μαθιός! Κόντρα γοητείας για Δημήτρη Λάλο και Τάσο Νούσια

Η Βασιλική, απογοητευμένη, εξομολογείται στον Μαθιό ότι τσακώθηκε άγρια με τον σύζυγό της, Στεφανή. Διότι ο τελευταίος, με το που πήρε τα χρήματα από την πώληση του κτήματος, πήγε και αγόρασε καινούργιο αυτοκίνητο. Ο Μαθιός τη συμβουλεύει να γυρίσει στον άντρα της, «μπόρα είναι θα περάσει» της λέει, και της υπογραμμίζει ότι έχουν πανηγύρι στο χωριό και δεν είναι ώρα για στεναχώριες αλλά για χαρές.

Επίσης, η σχέση του Στεφανή με την Άσπα κάνει τον άντρα της, τον Κώστα, όλο και πιο καχύποπτο απέναντί της.

Από την άλλη πλευρά, η συνάντηση του Πέτρου με τον Αστέρη, ύστερα από την προτροπή του παπά Μιχάλη, αφήνει ελπίδες πως η αναζωπύρωση της βεντέτας ακόμα αργεί.

Τρελάθηκε το Twitter με τον #Σασμό: 14 tweets που αποθέωσαν το τέταρτο επεισόδιο της σειράς

Το βράδυ, στο μεγάλο πανηγύρι του καλοκαιριού, καθώς όλοι γλεντάνε με τα τραγούδια του Βασίλη Σκουλά, τα πάθη και τα μυστικά του χωριού βρίσκουν ευκαιρία να βγουν και πάλι στην επιφάνεια.



Η Καλλιόπη, ο Αστέρης και ο Μαθιός συναντούν για πρώτη φορά επίσημα την οικογένεια της Στέλλας, ενώ λίγο πιο κει Μαρίνα, Πέτρος και Αργυρώ πίνουνε στη γιορτή της. Καθώς ο χορός στην πίστα φουντώνει η Αργυρώ και ο Αστέρης συναντιούνται για πρώτη φορά....