Spoiler Σασμός: Το δίλημμα της Αργυρώς, το πάθος του Αστέρη και ένα... ιερό μυστικό!

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Σασμός: Το δίλημμα της Αργυρώς, το πάθος του Αστέρη και ένα... ιερό μυστικό!

Ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω κάνει η Αργυρώ. Από την μια ο έρωτας για τον Αστέρη, από την άλλη η τιμή της οικογένειας. Αν έχετε απορίες για το τι θα συμβεί, σας έχουμε όλες τις απαντήσεις.

Μέχρι να έρθει τελικά ο Σασμός, δηλαδή η εκεχειρία της βεντέτας, το μίσος και η αγάπη δίνουν μεγάλη μάχη μεταξύ τους ανάμεσα στα σπίτια των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων.

Ο Αστέρης ζει στη διάσταση του κεραυνοβόλου έρωτα αλλά η αρραβωνιαστικιά του η Στέλλα κάνει σχέδια γάμου και νοικιάζει χωρίς να τον ρωτήσει το σπίτι που θα στεγάσουν την αγάπη τους. Δεν έχει ιδέα φυσικά τι την περιμένει στη συνέχεια.

Ο Σασμός δεν είναι μόνο βεντέτα! Ο Ξαρχάκος διασκευάζει μια χαμένη αγάπη με τη φωνή του Ξυλούρη...

Μια ξαφνική αδιαθεσία της γιαγιάς της Αργυρώς θα φέρει όλη την οικογένεια στο νοσοκομείο. Άθελά της θα ακούσει μια συζήτηση της μητέρας της που ζητά από τον αδελφό της να μην έχει καμία επαφή με τον Αστέρη ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο και να μην ξεχνά την δολοφονία του πατέρα του από τον δικό του πατέρα. Γιατί όπως λέει «Δεν τα ξεχνάμε αυτά. Ρίχνουμε λίγο χώμα στην φωτιά για να μην μας κάψει ολάκερους. Αλλά εκείνη σιγοκαίει και λίγο θέλει για να ξεσπάσει ξανά»...



Αποφασισμένος για όλα ο Αστέρης!

Ο Αστέρης τα παίζει όλα για όλα. Λέει στην Αργυρώ ότι είναι έτοιμος να τα διαλύσει όλα για να είναι μαζί της, αλλά εκείνη έχει στο μυαλό της ακόμη τα λόγια της μητέρας της. Δύσκολο ακόμη να πάρει την απόφαση να είναι ολοκληρωτικά μαζί του.

Και τώρα που μιλάμε για τις μητέρες, η δική του μάνα, η περήφανη Καλλιόπη Σταματάκη αναμοχλεύει ξανά τις υποθέσεις του παρελθόντος. Για την δολοφονία του δικού της άντρα που ενώ μπήκε φυλακή επειδή σκότωσε τον πατέρα Βρουλάκη, κάποιος τον σκότωσε.

Είναι σίγουρη ότι η οικογένεια της Αργυρώς το έκανε, αλλά ο παπάς του χωριού πνίγεται από τις τύψεις. Γιατί εκείνος ξέρει. Αλλά με όρκο ιερό έχει υποσχεθεί στον αστυνόμο του χωριού (που υποδύεται υπέροχα ο Δημήτρης 'Ημελλος) να μην προδώσει τι έχει συμβεί γιατί θα ανοίξει ένας νέος κύκλος αίματος.

Σασμός: Τρελαίνει το twitter ο Μαθιός! Κόντρα γοητείας για Δημήτρη Λάλο και Τάσο Νούσια



Αρέσει ο Μαθιός!

Ο μόνος που είναι αμέριμνος είναι ο Στεφανής. Συνεχίζει τα νυχτοπερπατήματα με την 'Ασπα, καιροφυλακτεί ο Μαθιός που δεν χάνει βήμα του, ενώ η Βασιλική αρχίζει και υποψιάζεται πλέον σοβαρά ότι ο άντρας της την απατά. Το κακό δεν θα αργήσει να συμβεί.

Και επειδή ξέρουμε ότι ο Δημήτρης Λάλος που παίζει τον ρόλο του Μαθιού κάνει θραύση στο twitter και έχει γίνει αγαπημένος σας, δείτε τι δήλωσε στο Happy day για τον ρόλο του αλλά και την αδυναμία που έχει στην τετράχρονη κόρη του:



Σασμός! Χαμός!