Σασμός: Η ερωτική σκηνή πάθους ανάμεσα σε Μαθιό και Βασιλική άναψε φωτιές στο Twitter

Πατούλια Κατερίνα
Σασμός: Η ερωτική σκηνή πάθους ανάμεσα σε Μαθιό και Βασιλική άναψε φωτιές στο Twitter

Η ερωτική σκηνή ανάμεσα σε Μαθιό και Βασιλική έχει ήδη τρελάνει το Twitter.

Ο έρωτας του Μαθιού για τη Βασιλική, είναι μια από τις πιο δυνατές τηλεοπτικές ιστορίες αγάπης όχι μόνο φέτος αλλά διαχρονικά.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος, ετοιμάζονται να ζήσουν μία από τις πιο βαθιά συναισθηματικές ερωτικές σκηνές και το σημερινό επεισόδιο, κατάφερε να κεντρίσει το κοινό του Twitter από χτες το βράδυ.

Το τρέιλερ του πάθους για Μαθιό - Βασιλική

Ως γνωστόν μετά το τέλος του επεισοδίου, βλέπουμε την περίληψη του επόμενου και σε αυτή έγινε σαφές πως ο Μαθιός με τη Βασιλική θα βρεθούν ερωτικά.

Τα πλάνα πάθους και έρωτα των δύο εραστών που σμίγουν με ενθουσιασμό μετά από τόσες δεκαετίες, δεν άφησαν ασυγκίνητο το Twitter.



Ποιος Ρωμαίος και ποια Ιουλιέτα έγραφε σχόλιο στο Twitter ενώ άλλος εξήγησε πως αυτές οι σκηνές είναι ο ορισμός του πάθους.



Τι άλλο θα δούμε σήμερα; Ο Πέτρος και η Σεμίνα αποφασίζουν να ζήσουν τον έρωτά τους, παρά τις αντιξοότητες, την ίδια στιγμή που Αργυρώ και Αστέρης απομακρύνονται όλο και περισσότερο. Η ώρα του αποχαιρετισμού για τον Νικηφόρο φτάνει.

Θα αποδειχτεί ο έρωτάς του με την Τζένη δυνατότερος από την απόσταση που τους χωρίζει; Ο Μαθιός προσπαθεί να ανακαλύψει πόσα γνωρίζει ο Μανόλης για το φόνο του Στεφανή, την ίδια ώρα που ο Άγγελος επιχειρεί προσεκτικά να μάθει περισσότερα πράγματα για το παρελθόν του.



Μαθιός- Βασιλική με πραγματικά ταίρια τους

Λάλος και Λαμπροπούλου, έκαναν πάντως κοινή έξοδο με τα πραγματικά τους ταίρια και οι φωτογραφίες της τετράδας δείχνουν τη βαθιά αγάπη μεταξύ των συμπρωταγωνιστών που κάνουν πια κοινές εμφανίσεις και στην ζωή τους εκτός Σασμού.

Η viral φωτογραφία του Δημήτρη Λάλου με τη σύζυγό του και τα σχόλια για τη Βασιλική και τον Μαθιό

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου βρέθηκε στην πρεμιέρα της συζύγου του Δημήτρη Λάλου, μαζί με τον αγαπημένο της Γιάννη Νταλιάνη. Η Έλενα Μαυρίδου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Λάμπρος» στο θέατρο Χώρος και ο αγαπημένος της Δημήτρης, ο τηλελοπτικός Μαθιός δεν θα μπορούσε να λείπει.


https://www.instagram.com/p/CVySODoLB2N

Πώς αντέδρασε το Twitter στις γεμάτες πάθος σκηνές Μαθιού Βασιλικής που θα δούμε σήμερα; Πάρε μια γεύση παρακάτω.