Γη της ελιάς: Ιουλία και Στάθης χώρισαν και το Twitter έκλαψε μαζί τους

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Ιουλία και Στάθης χώρισαν και το Twitter έκλαψε μαζί τους

Η σκηνή που ο Στάθης είπε στην Ιουλία πως πρέπει να χωρίσουν οριστικά, έκανε και τον πιο σκληρό τηλεθεατή να λυγίσει.

Ένα-ένα τα αγαπημένα ζευγάρια του κοινού στη Γη της ελιάς αναγκάζονται να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και το κοινό ταυτίζεται απόλυτα μαζί τους. Μετά τον χωρισμό Βασιλικής και Φίλιππου, ήρθε η ώρα που το να ζητήσει ο Στάθης από την Ιουλία να χωρίσουν, μοιάζει αναπόφευκτο. Τι κι αν αγαπιούνται σαν τρελοί, τι κι αν αυτός ο έρωτας μείνει για πάντα (;) ανεκπλήρωτος, ο Στάθης νιώθει υποχρεωμένος να σταθεί στο πλευρό της γυναίκας του, της Αρετής, μετά το τροχαίο που την άφησε παράλυτη.

gitiselias megatv neos erotas2

Spoiler Γη της Ελιάς: Ψήνεται έρωτας Αθηνάς και Ιάκωβου που θα αλλάξει τα πάντα - Ποιος υποκρίνεται;

Η κινηματογραφική σκηνή Στάθη-Ιουλίας

Η σκηνή στο χθεσινό επεισόδιο (14/11/21) της Γης της ελιάς με το τραγικό ζευγάρι της Μάνης να συναντιέται σε μια ειδυλλιακή παραλία και να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά της, ήταν μια από συγκινητικές σκηνές που έχουμε δει από την αρχή της σειράς. Έκλαιγαν ο Στάθης και η Ιουλία, έκλαιγε και το Twitter μαζί τους και «απαιτούσε» από τον Ανδρέα Γεωργίου να σμίξει ξανά το ζευγάρι και να μη χωρίσουν έτσι άδοξα. 'Οπως και να το κάνουμε, το πάθος και ο έρωτας που υπάρχει ανάμεσά τους, κέρδισε το κοινό από την πρώτη στιγμή.


https://www.instagram.com/tv/CWRatTZAgWw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αρετή απαιτεί να μάθει τα πάντα για την παράνομη σχέση του άντρα της

Στο αποψινό επεισόδιο (15/11/21), η Ιουλία κι ο Στάθης προσπαθούν να διαχειριστούν τον δύσκολο χωρισμό τους, την ώρα που η Αρετή παλεύει με το πρόβλημα της υγείας της, αλλά και με τις τύψεις της για τη συμμετοχή της στο τροχαίο. Η Μυρτάλη την επισκέπτεται στο νοσοκομείο με όλη την καλή διάθεση να τα βρουν, αλλά η Αρετή εξακολουθεί να κρατά την ίδια σκληρή στάση απέναντί της, φέρνοντας τον γιο της, τον Στέφανο, σε πολύ δύσκολη θέση.



Πέρα από την απιστία του Στάθη που δεν μπορεί να συγχωρήσει με τίποτα η Αρετή, δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την αναπηρία της. Παράλληλα, «ανακρίνει» τον άντρα της και απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια για την παράνομη σχέση του με την Ιουλία. Ο Στάθης δεν της αποκαλύπτει όλα τα γεγονότα γιατί δε θέλει να τη συγχύσει ακόμη περισσότερο στην κατάσταση που βρίσκεται. Σύντομα οι δυο τους θα είναι τυπικά μαζί, αλλά υπό τους όρους που θα θέσει η Αρετή. Για πόσο, όμως, θα αντέξει ο Στάθης μακριά από την Ιουλία; Ιδού η απορία!

Δες στη photo gallery τα συγκινητικά tweets για τον χωρισμό Στάθη-Ιουλίας.

Cover photo: @gitis.eliasfp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Ο Στέφανος απειλεί τον Φίλιππο και γίνεται κόκκινο πανί για το κοινό στο Twitter

Γη της ελιάς: Θύελλα αντιδράσεων του κοινού για τη γροθιά του Στέφανου στον πατέρα του Στάθη

Γη της ελιάς: Το Twitter δοξάζει την Ιουλία και ο Στέφανος εξαγριώνεται με την κρυφή σχέση του Στάθη