Γη της ελιάς: Τα spoiler επιβεβαιώνονται! Χαμός για το γεύμα Ιάκωβου και Αθηνάς (new love)!

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Τα spoiler επιβεβαιώνονται! Χαμός για το γεύμα Ιάκωβου και Αθηνάς (new love)!

Η Αθηνά και ο Ιάκωβος ερωτεύονται και όλα δείχνουν πως θα αναδειχθούν στο νέο αγαπημένο ζευγάρι του κοινού (μετά τη Βασιλική και τον Φίλιππο)!

Το τι tweet «έπεσε» την ώρα που έπαιξε η σκηνή με την Αθηνά να κάνει το τραπέζι στον Ιάκωβο στη Γη της ελιάς, δεν περιγράφεται! Από τη μια οι τηλεθεατές να... τρολάρουν τη συζήτησή τους περί Ευριπίδη και Αισχύλου, από την άλλη να απαιτούν από τον Ανδρέα Γεωργίου να τους τα φτιάξει το συντομότερο δυνατό... Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το ζευγάρι προκάλεσε αίσθηση!

Ένας νέος έρωτας γεννιέται, λοιπόν, στη Μάνη (ακριβώς τη στιγμή που ένας έρωτας πεθαίνει - τα έμαθες φαντάζομαι για την Ιουλία και τον Στάθη...) και έχει να μας χαρίσει πολλές επικές στιγμές. Τροφή για σκέψη: Μήπως τους τα χαλάσει ο ντετέκτιβ που θα βάλει ο Ιάκωβος (Στέφανος Κυριακίδης) για να ανακαλύψει τα πάντα σχετικά με το παρελθόν της Αθηνάς;

Γη της ελιάς: Ιουλία και Στάθης χώρισαν και το Twitter έκλαψε μαζί τους

Ιάκωβε και Αθηνά, είστε αξιολάτρευτοι μαζί!

Και μετά το τραπέζι που έκανε η Αθηνά στον Ιάκωβο, το πρώτο κλικ ανάμεσά τους έχει γίνει. Η Αθηνά, μάλιστα, δεν μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της και πηγαίνει αμέσως στο Σούνιο να προλάβει τις ευχάριστες εξελίξεις στη μητέρα της, τη Μαρία (Μάρω Κοντού). Αγνοεί, βέβαια, το γεγονός ότι ο «Βο» έχει αναθέσει σε ντετέκτιβ να ψάξει για το παρελθόν της.


https://www.instagram.com/tv/CWQWQekAlz_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το Twitter, πάντως, τους έχει ήδη... παντρέψει και δε δέχεται άλλη εξέλιξη πέρα από να δει τους δύο ήρωες της Γης της ελιάς να είναι ζευγάρι. Η χημεία Ιάκωβου και Αθηνάς έχει κερδίσει τόσο πολύ το τηλεοπτικό κοινό, που κοντεύει να... ξεχάσει το ζεύγος Στάθης-Ιουλία.

Η απαγωγή του μωρού της Ισμήνης φέρνει τα πάνω κάτω στη Μάνη

Η είδηση ότι το μωρό της Ισμήνης απήχθη, αναστατώνει όλη την κωμόπολη. Η κόρη του Λυκούργου υποψιάζεται ότι ο πρώην άντρας της, ο Σάββας, πραγματοποίησε τις απειλές του και άρπαξε το παιδί τους μέσα από το σπίτι. Ο συμβλαιογράφος, ο Κωνσταντίνος, βρίσκεται στο πλευρό της και αναλαμβάνει να ενισχύσει το έργο της αστυνομίας, αναθέτοντας στον Δημήτρη να ερευνήσει τον τρόπο με τον οποίο φυγαδεύτηκε το μωρό από τη Μάνη.



Ο Σάββας (Χρήστος Βασιλόπουλος) θα αρνηθεί τις κατηγορίες του Λυκούργου και θα απειλήσει την Ισμήνη πως μόλις βρεθεί η κόρη τους, θα την πάρει μαζί του στη Γερμανία. Εκείνη, όπως είναι λογικό, βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση. Εν τω μεταξύ, ο πρώην άντρας της την παρακολουθεί και μόλις τη βλέπει αγκαλιά με τον Κωνσταντίνο γίνεται έξαλλος. Χαμός!

Δες στη photo gallery τα tweets του κοινού που δείχνουν ότι Αθηνά και Ιάκωβος είναι το wanna be αγαπημένο ζευγάρι της σειράς:

Cover photo: @angela_gerekou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Spoiler Γη της Ελιάς: Ψήνεται έρωτας Αθηνάς και Ιάκωβου που θα αλλάξει τα πάντα - Ποιος υποκρίνεται;

Γη της ελιάς: Ο Στέφανος απειλεί τον Φίλιππο και γίνεται κόκκινο πανί για το κοινό στο Twitter

Γη της ελιάς: Το Twitter δοξάζει την Ιουλία και ο Στέφανος εξαγριώνεται με την κρυφή σχέση του Στάθη