Η Britney τα έβαλε με τη Christina Aguilera - Η κίνηση που εξόργισε την Spears

Ιωάννα Τζανή
Η Britney τα έβαλε με τη Christina Aguilera - Η κίνηση που εξόργισε την Spears

Η αιώνια κόντρα Britney Spears και Christina Aguilera αναβιώνει!

Μέχρι και η κόντρα Βανδή - Βίσση έληξε αισίως και οι δύο τραγουδίστριες να έχουν γίνει φίλες καλές, όμως η Britney Spears με την Christina Aguilera δε λένε με τίποτα να βάλουν ένα οριστικό τέλος στη μεταξύ τους αιώνια διαμάχη - παρόλο που η Aguilera είχε δείξει όλη την καλή διάθεση να το κάνει το καλοκαίρι του 2021.

Αυτή τη φορά, η Britney Spears έγινε έξαλλη με την επιλογή της Christina Aguilera να μη σχολιάσει την απελευθέρωσή της από την κηδεμονία του πατέρα της, Jamie Spears και, όπως συνηθίζει να κάνει, η τραγουδίστρια επιτέθηκε μέσω social media στην Aguilera κατακρίνοντας αυτή της την επιλογή.

britney fans

«Θα έπρεπε να είναι στη φυλακή»- Η Britney Spears ξεσπά κατά των γονιών της

Η γκριμάτσα και η άρνηση της Christina Aguilera που έκαναν έξω φρενών τη Britney Spears

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο κόκκινο χαλί των Βραβείων Latin Grammy 2021, η Christina Aguilera ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους εάν είχε οποιαδήποτε επικοινωνία με την Britney Spears μετά τη λήξη της κηδεμονίας της.

Η τραγουδίστρια έκανε μια αμήχανη γκριμάτσα και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Aguilera διέκοψε τη συζήτηση λέγοντας: «Όχι, δε θα το κάνουμε αυτό απόψε, λυπάμαι», με την ίδια να αναφέρει: «Δεν μπορώ… αλλά είμαι χαρούμενη για εκείνη».



Η φράση αυτή, βέβαια, δεν ήταν αρκετή για τη Britney, η οποία μόλις είδε το βίντεο στο διαδίκτυο, το ανέβασε σε insta story και έγραψε ένα μήνυμα προς την Christina Aguilera.

«Αγαπώ και λατρεύω όλους όσοι με στήριξαν… αλλά το να αρνείσαι να μιλήσεις όταν ξέρεις την αλήθεια, ισοδυναμεί με ψέμα! 13 χρόνια σε ένα διεφθαρμένο καταχρηστικό σύστημα κι όμως γιατί είναι τόσο δύσκολο θέμα για τους ανθρώπους να μιλήσουν; Εγώ είμαι αυτή που το πέρασε! Όλοι εσείς που μιλήσατε και με υποστήριξατε, σας ευχαριστώ» , ανέφερε χαρακτηριστικά η pop star.

britney spears 2

Όταν η Christina Aguilera πήρε θέση υπέρ της Britney Spears

Να σου θυμίσουμε ότι στις 28 Ιουνίου 2021, η Christina Aguilera είχε ταχθεί υπέρ της Britney Spears κάνοντας μια ανάρτηση στο Twitter προκειμένου να δείξει τη συμπόνοια της για όλα αυτά που περνάει η τραγουδίστρια.

«Τις τελευταίες ημέρες σκέφτομαι την Britney και όλα όσα περνάει. Είναι απαράδεκτο οποιαδήποτε γυναίκα ή άνθρωπος που θέλει να έχει τον έλεγχο της ζωής του να μην επιτρέπεται να ζήσει τη ζωή του όπως θέλει», έγραψε η 40χρονη.



Η Christina Aguilera ανήρτησε λίγο αργότερα ένα νήμα στο Twitter, στέλνοντας το μήνυμα πως «κάθε γυναίκα πρέπει να έχει το δικαίωμα στο δικό της σώμα, το δικό της αναπαραγωγικό σύστημα, τη δική της ιδιωτική ζωή, τον δικό της χώρο, τη δική της θεραπεία και τη δική της ευτυχία».

Και πρόσθεσε:

«Η πεποίθηση και η απελπισία αυτής της έκκλησης για ελευθερία με κάνει να πιστεύω ότι αυτό το άτομο που ήξερα κάποτε ζούσε χωρίς συμπόνια ή ευπρέπεια από αυτούς που είχαν τον έλεγχο».

Η Christina Aguilera ολοκλήρωσε το tweet υποστηρίζοντας ότι η Britney «αξίζει όλη την ελευθερία που είναι δυνατή για να ζήσει την πιο ευτυχισμένη ζωή της. Η καρδιά μου είναι με την Britney. Της αξίζει όλη η ΑΛΗΘΙΝΗ αγάπη και υποστήριξη του κόσμου».

Παρόλο που η τραγουδίστρια, λοιπόν, έδειξε πριν από μερικούς μήνες τη δέουσα υποστήριξή της προς το πρόσωπο της Britney, φαίνεται πως η αντίδρασή της στο κόκκινο χαλί ήταν «αγκάθι» για την 39χρονη pop star που τώρα χτίζει ξανά τη ζωή της ως μια πλήρως ελεύθερη γυναίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Britney Spears είναι ελεύθερη -Τέλος στην κηδεμονία του πατέρα της και τώρα ετοιμάζει το γάμο της

Τελειώνει οριστικά το μαρτύριο για τη Britney Spears - Ο πατέρας της ζητά άμεση λήξη της κηδεμονίας

Το κατηγορώ της Britney Spears στη μητέρα της: Το post που διέγραψε η τραγουδίστρια