Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τη φιλία ανάμεσα σε Βίσση και Βανδή (video)

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τη φιλία ανάμεσα σε Βίσση και Βανδή (video)

Ελένη και Δέσποινα υπήρξαν κάποτε καλές φίλες. Η Μενεγάκη σχολίασε λοιπόν τη φιλία με τη Βίσση.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Δέσποινα Βανδή ταξίδεψε μαζί με την Άννα Βίσση μέχρι τη Θεσσαλονίκη και η Δέσποινα έσπευσε να δει την φίλη της πια Άννα επί σκηνής.

Όπως ήταν φυσικό, η Άννα φώναξε τη Δέσποινα στη σκηνή και δεν έλειψαν τα φιλιά, οι αφιερώσεις και φιλοφρονήσεις ανάμεσα σε πολλά πολλά ντουέτα.

Άννα καλεί Δέσποινα

«Είναι μαζί μας μια σούπερ σταρ. Εγώ είμαι η οικοδέσποινα και εκείνη την λένε Βανδή Δέσποινα! Τη σέβομαι, την εκτιμώ πάρα πολύ και πλέον την αγαπώ! Της εύχομαι από εδώ και πέρα, όπως ήταν πολλές φορές στη ζωή της πάρα πολύ ευτυχισμένη, να ξαναγίνει πάρα πολύ ευτυχισμένη γιατί της αξίζει», είπε η Άννα Βίσση πάνω στη σκηνή.



Δέσποινα αποθεώνει Άννα

«Είναι πάρα πολύ όμορφα. Μας ένωσε ο Νίκος Κοκλώνης. Αυτή τη φορά η συνάντησή μας ήταν πιο χαλαρή. Έχουμε βρεθεί, έχουμε μιλήσει αρκετά και έχουμε μοιραστεί πολλά πράγματα. Χάρηκα που την είδα, τη θαυμάζω πολλά χρόνια, την εκτιμώ αφάνταστα και σήμερα πραγματικά την απόλαυσα.

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά. Να δούμε τι θα γίνει με τον κορονοϊό, μας έχει αποσυντονίσει τελείως. Κάποια στιγμή ευελπιστώ να συναντηθούμε επί σκηνής, γιατί ταιριάζουμε πάρα πολύ», είπε η Δέσποινα Βανδή για την επίσκεψη που έκανε στην συμπρωτεύουσα και στο κέντρο που εμφανίζεται η Βίσση.

vissi vandi istagram

Κόντρες και ανταγωνισμοί - Η Ελένη Μενεγάκη θυμάται τι γινόταν στα κανάλια για μία συνέντευξη

Να και το σχόλιο της Μενεγάκη

Μπορεί στην εκπομπή της Μενεγάκη να μην έχουν παίξει βίντεο που αφορούν τη νέα σχέση της Δέσποινας αλλά το ρεπορτάζ για την εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη με την Άννα Βίσση, η Ελένη το έπαιξε στην εκπομπή της.
Κι αφού προβλήθηκαν τα πλάνα με τις δύο τραγουδίστριες που ήταν γνωστές για την κόντρα μεταξύ τους, η Ελένη έκανε το σχόλιό της.
Είχε προηγηθεί η ατάκα της Βίσση που είπε από τη σκηνή πως οι fans είχαν δημιουργήσει την κόντρα και οι δυο τους δεν είχαν κανένα πρόβλημα μεταξύ τους.

Κι εκεί η Ελένη τόνισε όλο νόημα:
«Υπήρξε κάποια άτυπη έχθρα μεταξύ τους, αλλά ειπώθηκε πως αυτό βγήκε από τους fans, δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες, έχει να κάνει με όσα έχουν μεσολαβήσει, πόσα πράγματα έχουν αλλάξει, άμα δεις ψυχρά την αλήθεια, λες, πραγματικά τι έχουμε να χωρίσουμε, δεν κάνουμε και κάτι μαζί να γίνει χαμός».

Εκεί μπήκε και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στην κουβέντα για να πει πως φεύγουν και κάποιοι άνθρωποι από τη μέση που επηρεάζουν και έτσι ξεδιαλύνουν τα πράγματα.



Η φιλία Ελένης, Δέσποινας και Τζένης Μπαλατσινού

Αυτό που οι νεότεροι δεν θυμούνται είναι πως η Ελένη με τη Δέσποινα και την Τζένη υπήρξαν καλές φίλες. Η Βανδή είχε τονίσει πριν 8 χρόνια πως ήταν μεν φίλη αλλά όχι κολλητή με την Ελένη τονίζοντας:

«Με την Ελένη δεν ήμασταν τόσο φίλες ποτέ, φίλες φίλες, κάναμε παρέα κατά διαστήματα σε όλα αυτά τα χρόνια, δεν ήμουν ο πιο κοντινός της άνθρωπος αλλά είχαμε μια καλή σχέση.

Δεν έχουμε κακή σχέση με την Ελένη απλώς έχουμε χαθεί, είχε συμβεί κάποια στιγμή μια παρεξήγηση, αλλά έχει λυθεί, είχα πει κάτι που είχε πάρει στραβά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κόντρες και ανταγωνισμοί - Η Ελένη Μενεγάκη θυμάται τι γινόταν στα κανάλια για μία συνέντευξη

2 φορές που η Δέσποινα Βανδή «μίλησε» για τον χωρισμό της

Όσο εσύ κοιμόσουν, Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή ξενυχτούσαν μαζί στη Θεσσαλονίκη