Θα κάνει Χριστούγεννα με τη μητέρα της η Britney Spears; Όσα αποκαλύπτει κοντινό της πρόσωπο

Ιωάννα Τζανή
Θα κάνει Χριστούγεννα με τη μητέρα της η Britney Spears; Όσα αποκαλύπτει κοντινό της πρόσωπο

Η Britney Spears εξακολουθεί να είναι θυμωμένη με τη μητέρα της που δεν πήρε θέση στη χρόνια κακομεταχείρισή της από τον πατέρα της, Jamie Spears.

Οι φανατικοί θαυμαστές της Britney Spears έχουν περιέργεια να δουν αν η pop star θα περάσει τις φετινές γιορτές με την οικογένειά της και η απάντηση είναι... πιθανότατα όχι.

Ένα κοντινό πρόσωπο της 39χρονης τραγουδίστριας αποκάλυψε ότι η star δεν έχει καμία επιθυμία να δει τη μητέρα της, Lynne Spears, ή οποιονδήποτε από την οικογένειά της.

britney spears 7

«Θα έπρεπε να είναι στη φυλακή»- Η Britney Spears ξεσπά κατά των γονιών της

Κάθετη στις απόψεις της η Britney Spears

«Η Britney δεν έχει ιδέα αν η Lynne θα ήθελε να τη δει και να κάνουν όλοι μαζί Χριστούγεννα σαν οικογένεια, αλλά πραγματικά δεν έχει σημασία για εκείνη. Η Britney έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει καμία επιθυμία να δει τη μαμά της ή κάποιον από την οικογένειά της μέσα στις γιορτές. Οι μόνοι άνθρωποι που έχουν σημασία στη ζωή της Britney είναι ο αρραβωνιαστικός της, Sam Asghari, και οι γιοι της, Jayden και Sean», είπε μια πηγή στο Hollywood Life.


https://www.instagram.com/p/CWb0k_pvr46/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και συνέχισε λέγοντας: «Η Britney πιστεύει ότι όλες αυτές οι δημόσιες κατακραυγές είναι εντελώς ψεύτικες και απλώς μια παράσταση για όλους, επειδή γνωρίζουν ότι η Britney έχει μια τεράστια μερίδα θαυμαστών με το μέρος της. Πιστεύει ότι το κάνουν για να προστατέψουν τον εαυτό τους και όχι επειδή νοιάζονται πραγματικά για την Britney ή την ευημερία της. Αν το έκαναν, δε θα χρειαζόταν να πολεμήσει τόσα χρόνια ενάντια στην κηδεμονία της».

Το ενδεχόμενο να δούμε τη Britney Spears να τρώει οικογενειακά την Ημέρα των Ευχαριστιών

Η Lynne Spears εντοπίστηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο του Los Angeles από δημοσιογράφους του TMZ και απέφυγε να απαντήσει στο ενδεχόμενο να δει την κόρη της μέσα στις γιορτές.



Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι η μητέρα της Britney Spears βρίσκεται στην πόλη για να περάσει την Ημέρα των Ευχαριστιών με τον 44χρονο γιο της, Bryan Spears, και ότι εκείνος εξακολουθεί να διατηρεί στενές σχέσεις με την τραγουδίστρια, βάζοντάς μας σε σκέψεις για το αν θα τους δούμε να τρώνε όλοι μαζί την ημέρα εκείνη.

Η λίστα των καλεσμένων ωστόσο... δεν έχει οριστεί, επομένως εμείς θα μείνουμε συντονισμένες για να δούμε αν η οικογένεια μπορέσει να αφήσει στην άκρη τις διαφορές της, έστω για τις ιερές μέρες των γιορτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Britney τα έβαλε με τη Christina Aguilera - Η κίνηση που εξόργισε την Spears

Η Britney Spears είναι ελεύθερη -Τέλος στην κηδεμονία του πατέρα της και τώρα ετοιμάζει το γάμο της

Το κατηγορώ της Britney Spears στη μητέρα της: Το post που διέγραψε η τραγουδίστρια