Ο George Clooney απέρριψε 35 εκατομμύρια δολάρια για δουλειά μιας ημέρας και αυτός είναι ο λόγος!

Ιωάννα Τζανή
Ο George Clooney απέρριψε 35 εκατομμύρια δολάρια για δουλειά μιας ημέρας και αυτός είναι ο λόγος!

«Η Amal κι εγώ αποφασίσαμε ότι δεν αξίζει τον κόπο», είπε ο 60χρονος ηθοποιός και μας άφησε άφωνες!

Τίποτα δεν είναι ικανό να εξαγοράσει τον... ήρεμο και απολαυστικό ύπνο του George Clooney, ούτε καν 35 εκατομμύρια δολάρια για δουλειά μερικών ωρών!

Τα τελευταία χρόνια, ο ηθοποιός έχει γίνει πολύ επιλεπτικός με τις δουλειές που επιλέγει να συμμετέχει, ώστε αυτός και η σύζυγός του, Amal Alamuddin, να μπορούν να είναι με τα παιδιά τους - και όχι μόνο γι' αυτό.

amal george clooney

Η αποκάλυψη της Amal Clooney για τα δίδυμα- Τι τους έμαθε στην καραντίνα ο George Clooney;

Ε όχι και να απορρίψεις 35 εκατομμύρια δολάρια!

Δίνοντας συνέντευξη στο «The Guardian» σχετικά με τη σκηνοθεσία της νέας του ταινίας «The Tender Bar», ο George Clooney ρωτήθηκε αν νιώθει ότι έχει αρκετά χρήματα σε αυτή τη φάση της ζωής του.


https://www.instagram.com/p/Byu5-Z6n7kw

Τότε, ο 60χρονος ηθοποιός αποκάλυψε: «Λοιπόν, ναι. Μου πρότειναν 35 εκατομμύρια δολάρια για μια μέρα δουλειά για μια διαφήμιση αεροπορικής εταιρείας, αλλά μίλησα με την Amal γι' αυτό και αποφασίσαμε ότι δεν αξίζει τον κόπο».

Και αμέσως μετά εξήγησε τον λόγο για τον οποίο απέρριψε την πρόταση:

«Η διαφήμιση ήταν συνδεδεμένη με μια χώρα που, αν και είναι σύμμαχος της Αμερικής, μερικές φορές αμφισβητείται, και έτσι σκέφτηκα: "Λοιπόν, αν μου χαλάσει έστω και ένα λεπτό από τον ύπνο μου, δεν αξίζει τον κόπο».

Οι λόγοι που δε βλέπουμε συχνά τον Clooney σε ταινίες τα τελευταία χρόνια

Ο George Clooney, ο οποίος είναι πατέρας των διδύμων Ella και Alexander που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Amal, αναφέρθηκε επίσης στους λόγους για τους οποίους ασχολείται λιγότερο με την υποκριτική τα τελευταία χρόνια.

«Απλώς δεν υπάρχουν τόσες πολλές σπουδαίες δουλειές - και, κοίτα, δε χρειάζεται να παίξω», είπε. «Η γυναίκα μου και εγώ είχαμε αυτή τη συζήτηση όταν έκλεισα τα 60 αυτό το καλοκαίρι. Και είπαμε ότι πρέπει να φροντίσουμε να μην κλείνουμε ανόητες δουλειές. Ένας από τους λόγους που το επιλέξαμε αυτό είναι για να ζούμε τη ζωή μας».



Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο George Clooney μίλησε στο podcast «WTF with Marc Maron» σχετικά με την ανατροφή των παιδιών του και πώς το να είναι μπαμπάς μεγαλύτερης ηλικίας επηρεάζει τις αποφάσεις του στη ζωή και τη δουλειά.

«Είχα αυτή τη συζήτηση με την Amal τις προάλλες γιατί έγινα 60. Κοιτάξτε, πρέπει να ξανασκεφτούμε πώς κάνουμε τη ζωή μας», μοιράστηκε, επισημαίνοντας στον Marc Maron ότι τόσο αυτός όσο και η Amal έχουν μιλήσει για την προτεραιότητα της οικογένειάς τους έναντι της καριέρας τους.

«Τα 60 είναι απλά ένας αριθμός, αλλά - χτύπα ξύλο - είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Νιώθω υγιής. Στα 60 μπορείς να νικήσεις λίγο τον διάβολο, στα 80 δεν μπορείς και αυτό είναι σε 20 χρόνια από τώρα. Είκοσι χρόνια περνούν αστραπιαία και πιο γρήγορα όσο μεγαλώνεις», δήλωσε ο Clooney.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά: Ζευγάρια του Hollywood με μεγάλη διαφορά ηλικίας (video)

Brad Pitt -George Clooney: Ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη μετά από 13 χρόνια

«Δεν περιμένουμε παιδί»: George και Amal Clooney βάζουν τέλος στις φήμες εγκυμοσύνης