Ben Affleck - Jennifer Garner: Το βίντεο που προκάλεσε ερωτηματικά για τη μεταξύ τους σχέση

Ιωάννα Τζανή
Ben Affleck - Jennifer Garner: Το βίντεο που προκάλεσε ερωτηματικά για τη μεταξύ τους σχέση

Επέστρεψε στον παλιό... νευρικό εαυτό του ο Ben Affleck ή όλο αυτό ήταν μια παρεξήγηση;

Ο Ben Affleck συναντήθηκε με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner, προκειμένου να παρευρεθούν σε μια συνάντηση γονέων και δασκάλων, η οποία ωστόσο φαίνεται πως προκάλεσε πολλά νεύρα στον ηθοποιό.

Το πρώην ζευγάρι απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι σε ένα πεζοδρόμιο του Λος Άντζελες και, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο Ben Affleck συζητούσε νευρικά με τη 49χρονη ηθοποιό, κουνώντας συνεχώς τα χέρια του και μιλώντας της κάθε άλλο παρά... ήρεμα.



Κάτι άλλο σύγχυσε τον Ben Affleck και όχι η πρώην σύζυγός του

Η Jennifer Garner, από την άλλη, ήταν πολύ πιο ήρεμη από τον πρώην σύζυγό της σε όλη τη διάρκεια της συνομιλίας τους και μάλιστα χαμογέλασε αρκετές φορές όσο της μιλούσε ο Ben Affleck, κάνοντάς μας να καταλάβουμε ότι δεν ευθυνόταν εκείνη για την οργή του, αλλά μάλλον κάτι άλλο τον είχε εκνευρίσει και απλά το μοιραζόταν μαζί της.

jennifer garner ben affleck

Από Jennifer σε Jennifer o Ben Affleck- Έτσι πέρασε τη γιορτή των Ευχαριστιών

Οι πληροφορίες του Page Six επιβεβαιώνουν τις υπόννοιές μας, καθώς αναφέρουν ότι ο Ben Affleck δεν ήταν θυμωμένος με την μητέρα των τριών παιδιών του, Violet, Seraphina και Samuel.

Εξάλλου, είναι γνωστό ότι ο Ben Affleck και η Jennifer Garner, οι οποίοι ήταν παντρεμένοι από το 2005 έως το 2018, διατηρούν άψογες σχέσεις και μοιράζονται από κοινού την ανατροφή των παιδιών τους.

affleck garner

Μάλιστα, οι δυο τους γιόρτασαν οικογενειακά το φετινό Halloween, αλλά όχι μόνοι τους. Το... παρεάκι ολοκλήρωνε και η νυν σύντροφος του ηθοποιού, Jennifer Lopez, μαζί με τα παιδιά της, τα οποία κάνουν παρέα με τα παιδιά του Ben.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Affleck με 23χρονη ηθοποιό; Οι φωτογραφίες με τα φιλιά και τις αγκαλιές στον δρόμο

Ben Affleck & J.Lo: Τώρα που αρραβωνιάζεται η πρώην του φιλιούνται παντού!

Η JLo κάνει ευτυχισμένο τον Ben Affleck: Η δήλωση του ηθοποιού για την επανασύνδεση