Γη της ελιάς: Η πρώτη φωτό του γάμου Ιουλίας - Γιώργη και η συγκίνηση στο Twitter για την Αθηνά

Γη της ελιάς: Η πρώτη φωτό του γάμου Ιουλίας - Γιώργη και η συγκίνηση στο Twitter για την Αθηνά

Με μια συμφιλίωση και τις προετοιμασίες για δύο γάμους τελείωσε η χρονιά για τη Γη της ελιάς, πριν αρχίσουν τα...φονικά από τη νέα χρονιά.

Μήνυμα αγάπης ανάλογο των ημερών είχαμε στο τελευταίο επεισόδιο στη Γη της ελιάς στο Mega, έτσι για να γλυκάνουν τους τηλεθεατές που έχουν ταλαιπωρηθεί τόσο καιρό από τις κόντρες και τις...κατάρες. Η αγκαλιά Μυρτάλης - Αθηνάς στο τέλος του επεισοδίου συγκίνησε τους χρήστες στο Twitter, την ίδια στιγμή που η πρώτη φωτογραφία από το γάμο της Ιουλίας και του Γιώργη βγήκε στη δημοσιότητα. Η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου που υποδύεται την Ιουλία, την έκανε μάλιστα repost από συνεργάτη της. Είναι τελικά από το γύρισμα; 'Η από κάποια φωτογράφηση;

gamosioulias

Καβγάδες μέχρι τέλους

Τα κουζινικά και τα έπιπλα αγοράστηκαν και Γιώργης και Ιουλία ετοιμάζονται για το γάμο τους. Η πρώτη φωτογραφία βγήκε από τα γυρίσματα και τους βλέπουμε την ώρα που ετοιμάζονται, ο Γιώργης με το γαμπριάτικο κοστούμι του και την ανθοδέσμη και η Ιουλία με το λιτό νυφικό της. Φυσικά δεν τους βλέπουμε στην εκκλησία και μας βάζει σε υποψίες, αν θα γίνει τελικα αυτός ο γάμος. Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι θα γίνει παρά τις προσπάθειες του Στάθη να τα τινάξει όλα στον αέρα. Ο Γιώργης βέβαια όπως σας λέγαμε και χθές μέχρι και σε ξυλοδαρμό θα φτάσει με τον Στάθη που συνεχίζει να επιμένει πως είναι δική του η Ιουλία. Ο μόνος γάμος που θα γίνει πάντως με ηρεμία είναι εκείνος της Βασιλικής και του Φίλιππου.


https://www.instagram.com/p/CVvOmrUolhq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φονικό στη Μάνη

Το τρέιλερ πάντως του πρώτου επεισοδίου της νέας χρονιάς, δείχνει τον Αλέξη να τυρρανιέται ακόμη με τους δαίμονές του και πηγαίνει σε ένα γκρεμό με την Μάρθα. Την σκοτώνει τελικά; Μπορεί και όχι σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε. Είναι μια ακόμη από τις φαντασιώσεις του. 'Οχι πως η κοπέλα δεν κινδυνεύει. Αλλά αυτή τη φορά θα την σώσει τελικά η Μαργαρίτα. Εκείνος που δεν θα σωθεί με τίποτε φαίνεται πως είναι ο Μάνος, ο οποίος παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι με την ετεροθαλή αδελφή του και κυρίως με τον πατέρα του Ισίδωρο, με τον οποίο θα έρθει και σε ολοκληρωτική κόντρα.



Μέχρι τα νεότερα λοιπόν, καλή χρονιά και από τη Μάνη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η Χάιδω αποθεώθηκε στο Twitter αλλά ετοιμάζεται για νέα κόντρα με την Αρετή

Spoiler Γη της ελιάς: H Ioυλία μετανιώνει για το γάμο της μετά την επίθεση του Γιώργη στον Στάθη

Γη της ελιάς: Ο Στάθης θέλει να χαλάσει το γάμο της Ιουλίας αλλά το κοινό στο Twitter διαφωνεί