Γη της ελιάς: 'Ηρθε η ώρα για τον γάμο της Ιουλίας - Ο Στάθης αντιδρά και η Αρετή αλλάζει στάση

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: 'Ηρθε η ώρα για τον γάμο της Ιουλίας - Ο Στάθης αντιδρά και η Αρετή αλλάζει στάση

Η μεγάλη ώρα του γάμου Ιουλίας - Γιώργη έφτασε, αλλά ένα άλλο παντρεμένο ζευγάρι κερδίζει την καρδιά των τηλεθεατών.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική συγκινούν το κοινό σε κάθε τους σκηνή στη Γη της ελιάς. Το ίδιο έγινε και στο χθεσινό επεισόδιο (11/1/21), όταν ο Φίλιππος έσκυψε και χάιδεψε γλυκά το κεφάλι της Βασιλικής την ώρα που κοιμόταν. Όπως καταλαβαίνεις, τα tweets την ώρα εκείνη «πήραν φωτιά» και ο Φίλιππος έχει αναδειχθεί επίσημα στον τέλειο άντρα και ιδανικό πρότυπο για τις τηλεθεάτριες της σειράς!

Και ενώ τα δύο νεαρά παιδιά ζουν τον έρωτά τους στην Αθήνα, η Ιουλία και ο Γιώργης ζουν τον δικό τους στη Μάνη και οι γονείς του αστυνόμου καταφθάνουν στο χωριό για την αυριανή μέρα του γάμου και για να γνωρίζουν τη γυναίκα που που κέρδισε το γιο τους και φυσικά τους Βρεττάκους και το σόι της νύφης.


https://www.instagram.com/p/CYkBqGwrXjn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Στάθης σε άθλια ψυχολογική κατάσταση

Την παραμονή του γάμου της Ιουλίας οι συμπέθεροι σμίγουν για να γνωριστούν καλύτερα, ενώ από την άλλη, ο Στάθης τριγυρίζει ολομόναχος στην Αρεόπολη, με μοναδική παρέα τον Πότη

antigoni gi

Γη της ελιάς: Η Ιουλία ντύθηκε επιτέλους νύφη - Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο και το γλέντι

Την ημέρα του γάμου, ωστόσο, ο Στάθης δε θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και θα παίξει το τελευταίο του χαρτί για να αποτρέψει την Ιουλία από το να παντρευτεί.


https://www.instagram.com/p/CYmspZEqm-m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από την πλευρά της η Αρετή, ακολουθώντας τις συμβουλές του γιου της, του Στέφανου, σταματά την επίθεση εναντίον του Στάθη και προσπαθεί με το καλό να τον ξαναφέρει κοντά της. Μετά όμως από όσα έχει κάνει και κυρίως από όσα έχει πει, αυτό είναι πολύ δύσκολο. Η Αρετή «ποντάρει» προφανώς στο τετελεσμένο του γάμου της Ιουλίας που πιστεύει πως θα συνεφέρει τον Στάθη.


https://www.instagram.com/p/CYj1_C3rwfc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μαργαρίτα μιλά στον Θεοδόση για τα ψυχολογικά προβλήματα του Αλέξη

Ο Αλέξης εξομολογείται στον πατέρα του την ιστορία της απαγωγής της Μυρτάλης, αλλά από τη δική του οπτική γωνία και προσπαθεί να τον κάνει σύμμαχό του. Ο Θεοδόσης που έχει έρθει στη Μάνη για να βρεί υποστήριξη, θα καθίσει να τον ακούσει και μάλιστα θα πάρει το μέρος του.



Ωστόσο, η Μαργαρίτα μιλά ανοιχτά στον Θεοδόση για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμερωπίζει ο γιος τους, εκείνος όμως όχι μόνο δε σοκάρεται από τα γεγονότα, αλλά προσπαθεί να τα υποβαθμίσει ακόμα και όταν η Μαργαρίτα του τα διηγείται ακριβώς όπως έγιναν. Αυτό το διπλό μέτωπο πατέρα και γιου που έχει να αντιμετωπίσει, θα της φέρει πολλά προβλήματα στη συνέχεια.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets που αποθεώνουν τον Φίλιππο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Το κοινό στο Twitter θέλει να γυρίσει στη Μάνη η Αθηνά - Η μητέρα της στην αντεπίθεση

Γη της ελιάς spoiler: Σε κακό θα τους βγουν οι φωτογραφίες! Φίλιππος, Βασιλική σε νέες περιπέτειες

Γη της ελιάς: Η Χάιδω αποθεώθηκε στο Twitter αλλά ετοιμάζεται για νέα κόντρα με την Αρετή