Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στα γυρίσματα της σειράς «Ο Δάσκαλος» - Νέος ηθοποιός έκπληξη στη σειρά

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στα γυρίσματα της σειράς «Ο Δάσκαλος» - Νέος ηθοποιός έκπληξη στη σειρά

Πρεμιέρα τον Απρίλιο. Με μάσκες κατά του covid 19 εμφανίζονται σε μία σκηνή οι ηθοποιοί σε μια αλληγορική προσέγγιση της πανδημίας.  Τα γυρίσματα σε Παξούς και στην Αθήνα και οι ηθοποιοί έκπληξη που συμμετέχουν στη σειρά. 

Από το περασμένο καλοκαίρι έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα στην Κέρκυρα αλλά και στους Παξούς για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τη νέα του μίνι σειρά «Ο Δάσκαλος» που σηματοδοτεί και την επιστροφή του στην τηλεόραση, μετά από 11 χρόνια απουσίας από την μικρή οθόνη και την ενασχόλησή του κυρίως με τον κινηματογράφο. Και αν τα γυρίσματα στο νησί από όπου κατάγεται η μητέρα του ήταν ειδυλλιακά, τα γυρίσματα που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα είναι κάπως ανατρεπτικά και δείχνουν πως η σειρά αυτή του Mega θα είναι διαφορετική.



Μουσικές καρέκλες με μάσκες κατά του covid 19

Μία πρόγευση για το τι θα δούμε τελικά σε αυτή τη σειρά, μας έδωσε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram και ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με μία σκηνή που μας προκάλεσε απορία. Το γνωστό παιχνίδι των παιδικών μας χρόνων, οι μουσικές καρέκλες, με όλους τους ηθοποιούς όμως να φορούν μάσκα προστασίας. Είτε πρόκειται για ένα σεναριακό τέχνασμα με αλληγορική σημασία -από αυτά που μας έχει συνηθίσει στις σειρές και στις ταινίες του- είτε για ένα παιχνίδι backstage των ηθοποιών σε ένα από τα διαλείμματα των γυρισμάτων.


https://www.instagram.com/p/CY9jw9LMG1Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο dream team της σειράς εκτός από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Ορέστη, υπογράφει το σενάριο και την σκηνοθεσία, έχουμε την συμμετοχή της Μαρία Καβογιάννη, της Χάρις Αλεξίου, του Φάνη Μουρατίδη, της Στεφανίας Γουλιώτη, του Αντίνοου Αλμπάνη, της Κλέλιας Ανδριολάτου και την προσθήκη του ηθοποιού Χρήστου Λούλη, όπως αποκαλύφθηκε από μία φωτογραφία από το εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας όπου έγιναν κάποιες από τις λήψεις.


https://www.instagram.com/p/CYv_rQgo1T_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σειρά των εννέα επεισοδίων αναμένεται να βγεί στον τηλεοπτικό αέρα από το Mega στις αρχές Απριλίου, αλλά παραμένη άγνωστη ακόμη η ημέρα και η ώρα προβολής της. Προφανώς πάντως θα συνδυαστεί και με το τέλος εκείνη την χρονική περίοδο της σειράς «Σκοτεινή θάλασσα». Η ιστορία του δάσκαλου τον οποίο υποδύεται ο Χριστόφορος ξεκινά από τη στιγμή που θα πάει στους Παξούς για να διοργανώσει το Φεστιβάλ Μουσικής του νησιού και θα παραμείνει εκεί ως δάσκαλος του σχολείου όπου και θα γνωρίσει την μαθήτρια του Λυκείου την οποία υποδύεται η Κλέλια Ανδριολάτου και θα του αλλάξει τη ζωή. Τα μυστικά των κατοίκων και οι προσωπικές τους ιστορίες θα γίνουν και δικό του βίωμα και εκεί είναι που βρίσκεται και το σασπένς της όλης υπόθεσης.


https://www.instagram.com/p/CW5-v5sIYLJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Περιττό να αναφέρουμε ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές των τελευταίων χρόνων και με την γνωστή αισθητική του δημιουργού της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο Δάσκαλος του MEGA στην αγκαλιά των Αλεξίου και Καβογιάννη

Χριστόφορε λείπεις: 5 λόγοι που περιμένουμε πώς και πώς τον Δάσκαλο του Παπακαλιάτη

Ο Δάσκαλος: Μαρία Καβογιάννη και Χάρις Αλεξίου ποζάρουν μαζί στους Παξούς- Η πρώτη τους φωτό