Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί και η Αργυρώ θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί και η Αργυρώ θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της

Το τέλος της Βασιλικής μόλις ξεκινά,  μετά την μετωπική σύγκρουση του Μαθιού και της Καλλιόπης. Η Αργυρώ δεν αντέχει, ενώ ένας νέο τραγούδι που υμνεί το χαμένο έρωτά της με τον Αστέρη μόλις κυκλοφόρησε. 

Σιγά - σιγά τα μυστικά του Μαθιού βγαίνουν στο φως την ίδια στιγμή που ζει την καλύτερη στιγμή του έρωτά του με την Βασιλική. Ένας άλλος έρωτας χαμένος, εκείνος του Αστέρη και της Αργυρώς έγινε τραγούδι, πριν την δούμε σε απελπιστική κατάσταση να αποφασίζει να βάλει τέρμα στη ζωή της. Η φυγή για αρκετούς ήρωες όπως και για εκείνη μοιάζει η μόνη λύση σωτηρίας.



«Η μάνα μου είναι τρελή»

Ο Μαθιός ομολογεί στην Καλλιόπη πως εκείνος είναι που πρόδωσε το σχέδιο της στην αστυνομία για την απόδραση του Αστέρη και η μάνα του γίνεται έξαλλη από θυμό. Για πρώτη φορά και ενώ εκείνη τον έχει καλύψει για το φόνο του Στεφανή, ακούει τέτοια φράση από εκείνη και αυτό το θεωρεί την εσχάτη προδοσία στο σπιτικό της. Δυστυχώς δεν ξέρει ο Μαθιός ότι όλο αυτό τελικά θα ξεσπάσει στην Βασιλική, στην οποία αρχικά βρίσκει καταφύγιο εκείνος για να πει τον πόνο του: «Θέλει πολύ θάρρος αυτό που έκανες, γενναίος είναι αυτός που παίρνει τις δύσκολες αποφάσεις που νοιάζεται για τους άλλους και δεν βάζει μπροστά του τον εγωισμό του» του λέει και ξαναζούν τις στιγμές του παρελθόντος και του μεγάλου τους έρωτα. Όχι για πολύ δυστυχώς. Το ξέσπασμα της Καλλιόπης στη Βασιλική θα είναι σαρωτικό και ύπουλο. Το σχέδιο της δολοφονίας της μόλις ξεκινά.

lalos2

Σασμός: Λίγο πριν τον τρίτο φόνο - Η Καλλιόπη αποφασίζει τη μοίρα της Βασιλικής

Πριν από αυτό θα προηγηθεί μία απόπειρα δολοφονίας του Μαθιού από τους Βρουλάκηδες από την οποία θα γλιτώσει τελευταία στιγμή με λίγα τραύματα. Αυτή η ενέργεια θα είναι καταλυτική και για την Αργυρώ, η οποία μέρα με την μέρα βυθίζεται στην κατάθλιψη. Θα κάνει μία επίσκεψη στον έκπληκτο Αστέρη ο οποίος θα δεχτεί την οργή της. Δεν θα προλάβει να της πει τίποτε. Ούτε καν τους στίχους από το νέο τραγούδι που έγραψε ο Νίκος Τερζής και ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας με τίτλο «Φως» και θα ακουστεί για πρώτη φορά στο σημερινό επεισόδιο και λένε χαρακτηριστικά: «Καθώς θα φεύγεις να μην ξεχνάς μικρή, αυτός που μένει, σ΄ αγάπησε πολύ».



Αυτή η συνάντηση δεν θα είναι για καλό. Η Αργυρώ δεν θα αντέξει όλη αυτή την πίεση όταν αντικρύσει το δολοφόνο του αδελφού της και πρωην αγαπημένο της και θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Τελευταία στιγμή, η μητέρα της και ο Άγγελος θα της σώσουν τη ζωή. Μετά από αυτό και ενώ γίνεται η απόπειρα του Μαθιού τα πράγματα είναι έκρυθμα ανάμεσα στις δύο οικογένειες και τότε είναι που η Μαρίνα Βρουλάκη θα πάρει την μεγάλη απόφαση να πάρει την κόρη της από την Κρήτη και να φύγουν όσο πιο μακριά μπορούν. Ακόμη και η πεθερά της, την προτρέπει να φύγουν και να κάνουν μία νέα ζωή μακριά από όλους. Είναι η μόνη λύση για να γλιτώσουν τα αντίποινα.


https://www.instagram.com/tv/CZ-K2uKlFsX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Ποιο θα είναι το «τέλος» του Δημήτρη Λάλου και του Μαθιού; - Η νέα είσοδος στη σειρά

Σασμός: Το κοινό στο Twitter πανηγύρισε το φιλί του Μαθιού στη Βασιλική - Θα είναι ξανά μαζί;