Σασμός: Η Βασιλική έγινε viral στο Twitter και η Μαρία Πρωτόπαππα είδωλο υποκριτικής

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η Βασιλική έγινε viral στο Twitter και η Μαρία Πρωτόπαππα είδωλο υποκριτικής

O Alpha ζητά ψυχραιμία από τους τηλεθεατές του Σασμού, με ανάρτησή του στο επίσημο προφίλ του στο Twitter. Έσπασε κάθε ρεκόρ το χθεσινό επεισόδιο και το κοινό πανηγύρισε την επανάσταση της Βασιλικής μπροστά στην Καλλιόπη. 

Ρεκόρ σχολίων στα social media, είχαμε χθες το βράδυ, από τους τηλεθεατές και πιστούς θαυμαστές του Σασμού στον Alpha γιατί το επεισόδιο είχε ένα σπάνιο συνδυασμό κωμικών και δραματικών στοιχείων. Η Βασιλική που τα έβαλε με την Καλλιόπη, αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter ενώ, μετά την προβολή του σημερινού τρέιλερ επικράτησε αναταραχή. Ήδη η ηθοποιός Μαρία Πρωτόπαππα στον ρόλο της Μαρίνας με την σπαραχτική κραυγή της, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της κόρης της, έχει δεχτεί εκατοντάδες θετικά σχόλια για την ερμηνεία της, ενώ για πρώτη φορά o Alpha, από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν έκανε μία σύσταση στους τηλεθεατές του Σασμού.



«Παρακαλούμε την ψυχραιμία σας για το αυριανό τρέιλερ»

Με αυτή τη φράση ο Alpha παρουσίασε στο προφίλ του το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου και είναι η πρώτη φορά που παρεμβαίνει με αυτό τον τρόπο, ξεσηκώνοντας δεκάδες σχόλια από τηλεθεατές που απαντούσαν πως δεν μπορούν να παραμείνουν ήρεμοι μπροστά στην οθόνη τους.

alpha

Το σημερινό επεισόδιο περιλαμβάνει 4 σημαντικές σκηνές. Την αυτοκτονία της Αργυρώς, την σπαρακτική αντίδραση της μητέρας της Μαρίνας που βλέπει πως χάνει και το δεύτερο παιδί της, (ευτυχώς θα σωθεί), την απόπειρα δολοφονίας του Καραπάνου και τη σωτήρια επέμβαση του Αστέρη, αλλά και μία ερωτική σκηνή μεταξύ Μαθιού και Βασιλικής, που έκανε τους τηλεθεατές να υπονοήσουν ακόμη και εγκυμοσύνη της.


https://www.instagram.com/p/CaAv0xfl-nj

Η Βασιλική όμως πριν από αυτό, αποθεώθηκε από το κοινό στην χιουμοριστική σκηνή που ήρθε αντιμέτωπη με την μητέρα του αγαπημένου της. Η Καλλιόπη της είπε την ατάκα: «Έφευγες;», εκείνη της αρνήθηκε και όταν η καπετάνισσα ειρωνεύτηκε το φαγητό που είχε φέρει στο γιό της, θυμίζοντας σκηνές από τις «7 θανάσιμες πεθερές» η Βασιλική την αποστόμωσε λέγοντας πως το φαγητό είναι καλύτερο και από το δικό της.Το ύφος, η κινησιολογία των ηθοποιών ήταν υποδειγματική, αλλά και συμβολική για το κοινό, που λαχταρά και λίγο κωμικές σκηνές ανάμεσα στο γενικότερο δράμα της σειράς. Αυτή η μίξη συναισθημάτων είναι και η μυστική συνταγή για την επιτυχία της σειράς, εκτός από τις πολύ καλές ερμηνείες των ηθοποιών.



Ήταν μέχρι στιγμής η πρώτη φορά που η Βασιλική δεν φοβήθηκε. Μακάρι αυτό να μην έχει συνέχεια, αλλά όπως σας έχουμε ήδη ξαναπεί, θα έχει, γιατί η Καλλιόπη δεν έχει χιούμορ στο ρόλο της και ήδη δεν θέλει να βλέπει τον Μαθιό της να καθοδηγείται μόνο από την αγαπημένη του. Το τίμημα θα είναι σκληρό.


https://www.instagram.com/p/CZ4paWUqlGv

Και πριν δείτε στη photo gallery που ακολουθεί τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια των χρηστών του Twitter, να σας ενημερώσουμε για τις σημερινές εκπλήξεις. Η πρώτη αφορά τον Αστέρη που σώζοντας τον κακό της φυλακής Καραπάνο από βέβαιο θάνατο, αποκτά μία ανέλπιστη υποστήριξη από εκείνον. Δεν είναι τυχαία. Γιατί εκείνος θα του αποκαλύψει στη συνέχεια πολλά πράγματα που αφορούν την οικογένειά του που ούτε φανταζόταν. Πάντως όπως παρατήρησαν μερικοί τηλεθεατές, το σενάριο έχει κάποια....κενά, γιατί ακόμη δεν έχουμε δει την αντίδραση του Αστέρη, μόλις μάθει ότι ο Άγγελος, εκτός από ξάδελφός του είναι ένας Βρουλάκης. Επίσης ακόμη δεν καταλαβαίνουμε, γιατί ξαφνικά στην υπόθεση έχουμε μία εξέλιξη που αφορά την μητέρα της Στέλλας, γιατί αποκαλύπτεται πως έχει εραστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Ποιο θα είναι το «τέλος» του Δημήτρη Λάλου και του Μαθιού; - Η νέα είσοδος στη σειρά

Μαρία Τζομπανάκη: «Η νύφη μου είναι ένας κορίτσαρος μία βασίλισσα» - Η κοινή συνέντευξη με τον Ορφέα

Σασμός: Η φυγή του Αστέρη μετά τον φόνο και το σοκ της Καλλιόπης- Όλα τα ζευγάρια χωρίζουν