O Ed Sheeran έκανε την πιο...μακάβρια επένδυση για το μέλλον του

Κατερίνα Μπούσιου
O Ed Sheeran έκανε την πιο...μακάβρια επένδυση για το μέλλον του

Η απόφαση αυτή όμως, ξεσήκωσε τους γείτονες του διάσημου βρετανού τραγουδιστή. 

Με την επιτυχία που έχει την τελευταία δεκαετία, είναι πολύ φυσικό ο Ed Sheeran, να σκέφτεται να επενδύσει τα κέρδη που έχει από τα τραγούδια του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έστω και αν το σχέδιο του, είναι λίγο μακάβριο και αν έφερε αντιδράσεις στους γείτονες του. Και δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση να είναι τόσο προνοητικός για την υστεροφημία του και την...τελευταία του κατοικία.



Θέλει να κάνει ένα τάφο στον κήπο του σπιτιού του

Η έπαυλη του στο Suffolk, σε μία φημισμένη συνοικία έξω από το Λονδίνο, είναι το μικρό του καταφύγιο και το μέρος που έχει συνθέσει μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του. Αποφάσισε λοιπόν στον μεγάλο κήπο που διαθέτει να χτίσει αρχικά μία εκκλησία. Δεν ξέρουμε πόσο θρησκευόμενος είναι, πάντως η δεύτερη σκέψη του μετά από αυτό, ήταν να ζητήσει και σχετική άδεια για να χτίσει στα θεμέλια και έναν...τάφο. O βρετανός τραγουδιστής είναι μόλις 31 ετών και χωρίς ευτυχώς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, για αυτό η πρόθεση του φάνηκε και σε εμάς παράξενη. Το παράδοξο είναι πως επιμένει στην κατασκευή του, αλλά οι γείτονες του, καθόλου δεν συμφωνούν και ήδη έχουν στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στις τοπικές αρχές, περιμένοντας να γίνει ειδική σύσκεψη για να συζητηθεί το θέμα. Πολλοί είναι πρόθυμοι να τον πάνε ακόμη και δικαστικώς, αν δεν εισακουστούν.


https://www.instagram.com/p/CWSPjB8Iwgb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το κτήμα του πάντως, το οποίο βρίσκεται σε μία τεράστια καταπράσινη έκταση, είναι επισκέψιμο και άνθρωποι από όλον τον κόσμο έρχονται, όχι απαραίτητα για να δουν από κοντά τον διάσημο στάρ, αλλά γιατί ο ίδιος το έχει χαρακτηρίσει ως ένα χώρο για περισυλλογή και προσευχή. Οι επισκέπτες του μάλιστα προέρχονται από διάφορους πολιτισμούς και θρησκείες. Αυτός άλλωστε ήταν και ο σκοπός του, να ενώσει διαφορετικούς στα πιστεύω του, ανθρώπους. Ακόμη όμως δεν καταλαβαίνουμε την χρησιμότητα του τάφου του. Αν είναι δηλαδή προς ιδίαν χρήση ή είναι κάτι απόλυτα συμβολικό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

WOW! Τα Χριστούγεννα μόλις βρήκαν το τραγούδι τους – Elton John & Ed Sheeran σε festive ντουέτο

Ed Sheeran: Το νόημα πίσω από το ασυνήθιστο όνομα της κόρης του

Courteney Cox-Ed Sheeran:Αναπαριστούν τον χορό του Ross και της Monica και προκαλούν γέλιο (video)