Με το μυαλό της στην Ουκρανία η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor - Τα δάκρυα της μητέρας της

Κατερίνα Μπούσιου
Με το μυαλό της στην Ουκρανία η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor - Τα δάκρυα της μητέρας της

Ώρες αγωνίας για την οικογένειά της που ζει στην εμπόλεμη Μαριούπολη. Η στεναχώρια της μητέρας της για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία. 

Στην Μαριούπολη, σε μία πόλη - «φάντασμα» της Ουκρανίας, μετά την εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων και την απαγόρευση κυκλοφορίας, ζει η οικογένεια της Κάτιας Ταραμπάνκο και για αυτό το λόγο, τα μέλη της παραγωγής του Survivor, αποφάσισαν να την ενημερώσουν για όσα δραματικά συμβαίνουν τις δύο τελευταίες ημέρες. Η ίδια όπως ήταν φυσικό ταράχτηκε από την είδηση, όπως και η μητέρα της, η οποία βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.


https://www.instagram.com/tv/CZxjQ9HuH1i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως θα δούμε και στα προσεχή επεισόδια η Κάτια, ανησύχησε πολύ για την τύχη των μελών της οικογένειάς της. Οι πληροφορίες λένε, πως ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση της υγείας της γιαγιάς της, της θείας της και της οικογένειάς της, οι οποίοι προς το παρόν, αν και φοβισμένοι γιατί η πόλη βομβαρδίζεται συνεχώς, είναι καλά στην υγεία τους. Για αυτό το λόγο δεν έχει ακόμη τεθεί, θέμα αποχώρησής της από το παιχνίδι. Ωστόσο η μητέρα της Ναταλία Χάβραχ σε τηλεφωνική της συνέντευξη το πρωί στην εκπομπή Super Κατερίνα, ήταν όχι μόνο αρκετά συγκινημένη αλλά και πολύ αγχωμένη για το αν καταφέρουν τα μέλη της οικογένειάς της να φύγουν από την πόλη. Κάτι τέτοιο είναι αδύνατο αυτή τη στιγμή.



«Στην Μαριούπολη βρίσκεται η μητέρα μου και η αδελφή μου. Έχω επικοινωνήσει μαζί τους και είναι καλά. Έχουν όμως κλείσει την πόλη Ουκρανοί στρατιώτες και δεν τους αφήνουν να φύγουν από εκεί. Η αδελφή μου έχει ένα σπίτι 15 χιλιόμετρα έξω από την πόλη και μαζί με την ανηψιά μου και τη μαμά μου μένουν εκεί, όπου στο σπίτι έχουν καταφύγιο στο υπόγειο. Αγχώνομαι, δεν κοιμάμαι, δεν μπορώ να κάνω τίποτε, γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω. Είναι Έλληνες ομογενείς όλοι στην οικογένεια, αλλά δεν μπορούν να φύγουν», όπως δήλωσε.


https://www.instagram.com/p/CZSTDfrMgVQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Κάτια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μαριούπολη, όπου σήμερα ζουν αρκετοί από τους συγγενείς της. Όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της στην εκπομπή Dot: «Στην Ελλάδα ήρθε πρώτα η μητέρα μου, μετά εγώ και στο τέλος ο μπαμπάς μου με τον αδελφό μου. Μέναμε τότε στο Κερατσίνι. Το επίθετο μας δεν άρεσε καθόλου στον πατέρα μου, γιατί το ταραμπάν σημαίνει το τύμπανο στα ρώσικα και πρέπει και εκείνος, όπως και εγώ στο νηπιαγωγείο να είχε φάει κοροϊδία από τα άλλα παιδιά. Τότε θυμάμαι πως του είχα πει ότι: «Θα δείς που κάποτε αυτό το επίθετο θα ακούγεται μπαμπά».



Η μαμά της Κάτιας, Ναταλία, είχε εμφανιστεί και στο Gntm και μάλιστα είχε φωτογραφηθεί με την κόρη της στην δοκιμασία, όπου οι παίκτριες φωτογραφίζονταν με κάποιο μέλος της οικογένειας τους. Η στιγμή εκείνη μάλιστα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά και για τις δύο, αφού οι δύο γυναίκες είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε με ήττες στα αγωνίσματα αλλά ως MVP στα συμβούλια

Έχεις παρατηρήσει το νέο τατουάζ - γραμμή σε όλο το σώμα της Κάτιας Ταραμπάνκο

Survivor: Η απομυθοποίηση της Κάτιας, ο μορφασμός της Ασημίνας και οι... πρώην

Photo credits: Instagram @kweenkatyatar