Η Αναστασία αποχώρησε από το MasterChef αλλά το Twitter τα έβαλε με τον Δημήτρη και τη λίστα του

Πατούλια Κατερίνα
Η Αναστασία αποχώρησε από το MasterChef αλλά το Twitter τα έβαλε με τον Δημήτρη και τη λίστα του

Η γλυκιά Αναστασία βρέθηκε εκτός MasterChef 2022 αλλά ο Δημήτρης ήταν πάλι στο επίκεντρο συζητήσεων του Twitter.

Βραδιά αποχώρησης η χτεσινή για το MasterChef με τους τρεις κριτές να συναντούν τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο, τον Χριστόφορο Κατσιάνα και την Αναστασία Ντμίτρουκ.

Οι τρεις παίκτες έπρεπε να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο από τον executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου.

Η Αναστασία αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια

Τελικά, εκείνη που αποχώρησε ήταν η γλυκιά Αναστασία, η οποία ξέσπασε σε δάκρυα και δεν έκρυψε τη στεναχώρια της για την σύντομη αυτή αποχώρησή της.

«Μπορεί να έχει περάσει λίγος καιρός, αλλά τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις είναι πολλές Πήρα άπειρες γνώσεις», είπε η Αναστασία μετά την αποχώρησή της, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τι θα της λείψει πιο πολύ από το MasterChef.
«Εσείς chef θα μου λείψετε πιο πολύ», απάντησε η Αναστασία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να σχολιάζει χαρακτηριστικά:«Κόλακα, κόλακα»!


https://www.instagram.com/p/Cakz_W2K0zt

MasterChef: Η Καλλιόπη έγινε η σούπερ σταρ του Twitter και η κάρτα ασυλίας έφερε γκρίνιες

Λίγο αργότερα και μπροστά στην κάμερα, η παίκτρια που αποχώρησε μίλησε και ήταν συναισθηματικά φορτισμένη εξηγώντας:

«Νιώθω μαχήτρια, είμαι μαχήτρια στη ζωή. Μεγάλωσα με αρκετές δυσκολίες, αλλά πάντα είχα το κεφάλι ψηλά. Προσπαθώ να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερη και χαίρομαι που το αναγνώρισε ο σεφ. Είμαι ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ. Παίρνω αυτές τις γνώσεις που απέκτησα εδώ. Τώρα που φεύγω θα μου λείψετε εσείς και οι τρεις σεφ. Θα μου λείψουν τα παιδιά. Θα συνεχίσω να μαγειρεύω.Όταν βγάζεις την ποδιά είναι σαν να σου ξεριζώνουν την καρδιά. Είναι άσχημο να αφήνεις την ποδιά σου στον πάγκο. Καταλαβαίνεις ότι όλα τελειώνουν εδώ. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να γυρίσω στο σπίτι μου», είπε η Αναστασία με δάκρυα στα μάτια.

Στο MasterChef ο Ηλίας Μαμαλάκης

Στο σημερινό επεισόδιο, οι 19 πια παίκτες του MasterChef, βγαίνουν εκτός κουζίνας, στην πρώτη τους ομαδική εκτός στούντιο, με έναν πάρα πολύ ξεχωριστό καλεσμένο- κριτή. Ο Ηλίας Μαμαλάκης έρχεται στο φετινό MasterChef και οι παίκτες αλλά και οι κριτές δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους.



Twitter κατά Δημήτρη

Για μια ακόμα βραδιά στο Masterchef το κοινό τα έβαλε με τον Δημήτρη. Λίγο πριν την επιστροφή του Γρηγόρη και του Χριστόφορου στο σπίτι του MasterChef, ο Δημήτρης έσπευσε να επεξεργαστεί τη λίστα του, προβλέποντας πως η Αναστασία θα ήταν εκείνη που θα αποχωρούσε από το σπίτι. Κι αυτό συνέβη με το Twitter να δικάζει τον Δημήτρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef: O Νίκος αποχώρησε και η ατάκα της Φανής για τον Δημήτρη τρέλανε το Twitter

MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης κάνει την έκπληξη και ανατρέπει όσα ξέρουμε για τον Γρηγόρη

MasterChef: Το μεγάλο μυστικό του Δημήτρη μόλις αποκαλύφθηκε και το κοινό στο Twitter έχει νεύρα