MasterChef: Είδωλο για το Twitter o Ηλίας Μαμαλάκης και το κοινό τον θέλει για 4ο κριτή

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Είδωλο για το Twitter o Ηλίας Μαμαλάκης και το κοινό τον θέλει για 4ο κριτή

To spoiler που θέλει τον Γιώργο εκτός διαγωνισμού, η ομαδική δοκιμασία και τα άβραστα και άψητα πιάτα. 

«Μπουκιά και συχώριο» όπως λεγόταν και η εκπομπή του στο Mega, ήταν το χθεσινό επεισόδιο, γιατί οι τηλεθεατές είχαν νοσταλγήσει τον Ηλία Μαμαλάκη και ενθουσιάστηκαν όταν τον είδαν καλεσμένο στο MasterChef. Τα σχόλια ήταν ενθουσιώδη για την θρυλική μορφή της τηλεόρασης και της γευσιγνωσίας και κάποιοι τον ζήτησαν σε μόνιμη θέση ανάμεσα στους κριτές. Η χθεσινή ομαδική δοκιμασία έκρυβε εκπλήξεις και αρκετά...άψητα και άβραστα πιάτα, αλλά ευτυχώς δεν είχαμε πολλές γκρίνιες. Αυτές θα προκύψουν στο σημερινό επεισόδιο, με την ετυμηγορία των κριτών και τις ευθύνες που μερικοί θα επωμιστούν για τις μεγάλες αστοχίες τους.


https://www.instagram.com/p/CanW2Tlq1LP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Don Ηλίας

Άμα τη εμφανίσει ο Ηλίας Μαμαλάκης ενθουσίασε. Στην αρχή τους κριτές που τον είχαν κοντά τους και κατά δεύτερον τους παίκτες όταν τον αντίκρυσαν και όταν έμαθαν ότι θα ήταν ο καλεσμένος που θα γευόταν και θα έκρινε στη συνέχεια τα πιάτα τους. Μπλέ και κόκκινη ομάδα ρίχτηκαν στη μάχη για να φτιάξουν πιάτα παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, αφού διανύουμε την θεματική ομάδα στο διαγωνισμό που έχει άρωμα και γεύση Ελλάδας. Ο Βασίλης χρησιμοποίησε ως νικητής του τεστ δημιουργικότητας το πλεονέκτημά του και πήρε τον Χριστόφορο στην ομάδα του και έκανε πρώτος την επιλογή του μενού.



Κάποιες ωστόσο παρασκευές και ιδέες από τους παίκτες ήταν πολύ ιδιαίτερες έως και περίεργες και φάνηκαν κάπως άστοχες στους τηλεθεατές. Ειδικά οι γκουρμέ φακές. Γιατί οι φακές, είναι φακές και είναι ένα μαμαδίστικο φαγητό. Και συμπόνεσαν τους κριτές που θα το δοκίμαζαν. Οι οποίοι ωστόσο χάρηκαν με την ιδέα και όχι τόσο με την εκτέλεση.

fakes

Φακές από τη μία ομάδα και φασολάδα από την άλλη, είχαν αστοχίες για να το πούμε κομψά. Γιατί ουσιαστικά οι κριτές τόνισαν πως ήταν...άβραστα και τα δύο πιάτα. Το καλό με την δοκιμασία χθές ήταν ότι δεν είχαμε ιδιαίτερες γκρίνιες από τους παίκτες. Ο Γρηγόρης ήταν σχεδόν σιωπηλός, ο Δημήτρης με λιγότερα εμπρηστικά σχόλια και η Φανή προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες, σχεδόν σε εκεχειρία με τον Γρηγόρη. Πάντως ένας τηλεθεατής χθές έδωσε στο Twitter ένα μεγάλο spoiler αφού ανακοίνωσε ότι στην Θεσσαλονίκη εθεάθη ο Γιώργος, άρα ο παίκτης έχει αποχωρήσει και αυτό θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια.

giorgos

Δείτε στη photo gallery που ακολουθεί τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια των τηλεθεατών με αρκετά χιουμοριστικά για τη διαφορά ύψους μεταξύ Σωτήρη Κοντιζά και Ηλία Μαμαλάκη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Αναστασία αποχώρησε από το MasterChef αλλά το Twitter τα έβαλε με τον Δημήτρη και τη λίστα του

MasterChef: Η Καλλιόπη έγινε η σούπερ σταρ του Twitter και η κάρτα ασυλίας έφερε γκρίνιες

MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης κάνει την έκπληξη και ανατρέπει όσα ξέρουμε για τον Γρηγόρη