Η απάντηση του Dean McDermott στις φήμες χωρισμού με την Tori Spelling

Ιωάννα Τζανή
Η απάντηση του Dean McDermott στις φήμες χωρισμού με την Tori Spelling

Το post του Dean McDermott που βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού.

Παρά τα ατελείωτα κουτσομπολιά ότι ο γάμος τους περνά κρίση και οι δυο τους έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, ο Dean McDermott αποκάλεσε τη σύζυγό του, Tori Spelling, «δυνατή» και «έξυπνη», τιμώντας τόσο εκείνη όσο και τις κόρες τους ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Την Τρίτη (8/3), ο ηθοποιός έκανε μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram η οποία περιλάμβανε φωτογραφίες της 13χρονης κόρης του Stella και της 10χρονης Hattie, αλλά και δύο φωτογραφίες της Tori Spelling. Στη λεζάντα του post έγραψε: «Χαρούμενη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε αυτές τις απίστευτα έξυπνες, δημιουργικές, δυνατές, άγριες και αστείες γυναίκες. Είμαι τόσο ευλογημένος που σας έχω στη ζωή μου. Σας αγαπώ τόσο πολύ!!».

tori spelling

Σε έξαλλη κατάσταση η Tori Spelling: Ενισχύονται οι φήμες περί διαζυγίου (video)

Ο Dean McDermott πρόσθεσε ένα hashtag στη δημοσίευση αποκαλώντας τον εαυτό του #luckyguy (τυχερό τύπο).


https://www.instagram.com/p/Ca2sKIKOtnd

Ο γάμος και η αρχή των εικασιών περί χωρισμού

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006 και εκτός από τις δύο κόρες, έχει αποκτήσει ακόμη τρεις γιους: τον 14χρονο Liam, τον 9χρονο Finn και τον 5 ετών Beau.

Οι φήμες περί χωρισμού και κρίσης στον γάμο τους ξεκίνησαν να κυκλοφορούν το 2021, όταν η 48χρονη Tori εθεάθη χωρίς να φορά τη βέρα της, ενώ λίγο αργότερα παραδέχτηκε ότι εκείνη και ο 55χρονος σύζυγός της κοιμούνταν σε διαφορετικά κρεβάτια.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Dean McDermott δήλωσε: «Είναι παράξενο που πρέπει οι άνθρωποι να γνωρίζουν τα πάντα. Τι συμβαίνει με την Tori και τον Dean; Δε φοράει το δαχτυλίδι της. Γιατί έχεις την ανάγκη να το ξέρεις; Πώς θα επηρεάσει αυτό τη μέρα σου;».



Έναν μήνα αργότερα, η Tori Spelling φωτογραφήθηκε έξω από το γραφείο ενός δικηγόρου κρατώντας ένα σημειωματάριο το οποίο έγραφε τις λέξεις «επιμέλεια», «υποστήριξη» και «περιουσιακά στοιχεία».

Εν τω μεταξύ, ο McDermott εθεάθη πολλές φορές κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών χωρίς τη βέρα του, την οποία ισχυρίστηκε ότι έχασε. Ο ηθοποιός έλειπε, επίσης, από την οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κάρτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξαλλος ο Dean McDermott για τις φήμες χωρισμού με την Tori Spelling

Tori Spelling: «Δεν έχω κάνει πλαστική επέμβαση, όλα είναι θέμα contouring»