Η Κατερίνα Λένη είπε μια μεγάλη αλήθεια για το φετινό MasterChef και συμφωνούμε όσο τίποτα

Πατούλια Κατερίνα
Η Κατερίνα Λένη είπε μια μεγάλη αλήθεια για το φετινό MasterChef και συμφωνούμε όσο τίποτα

«Δεν ξέρουμε ποιον να αντιπαθήσουμε περισσότερο», είπε η πρώην παίκτρια του MasterChef και συμφωνεί μαζί της όλο εκείνο το κοινό που δεν χάνει επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής ταυτίστηκε μαζί της. 

Ας μην γελιόμαστε. Το MasterChef του 2022, μας έχει απογοητεύσει εμάς τις φανατικές τηλεθεάτριες που δεν έχουμε χάσει σεζόν για σεζόν κι έχουμε δει ακόμα και το Junior MasterChef στο Mega.

Το μόνο που με κάνει να ελπίζω σε ένα καλύτερο μέλλον, είναι τα ταξίδια των επίδοξων μαγείρων που εύχομαι να δούμε μετά από δύο χρόνια πανδημίας που οι παίκτες περνούσαν τις δοκιμασίες κλεισμένοι και αποστειρωμένοι στο στούντιο.

Αρνητική ενέργεια στο φουλ

Η Κατερίνα Λένη, που κι αν έχει ακούσει σχόλια το 2020 όσο συμμετείχε στο MasterChef εκείνης της σεόν, είπε στην Κατερίνα Καινούργιου την πιο εύστοχη ατάκα για το φετινό ριάλιτι μαγειρικής.



Δεν ξέρουμε ποιον αντιπαθούμε περισσότερο φέτος. Ο Ηλίας Μαμαλάκης πριν μερικές ημέρες σχολίασε πως ο Δημήτρης Μπόμπαινας δρα με καταστροφική τοξικότητα δημιουργώντας ένα κλίμα χυδαίας και χαλώντας την θετική ενέργεια του συνόλου. Αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες δεν πάνε πίσω. Ο διαγωνισμός αρνητισμού έχει χτυπήσει φέτος κόκκινο με τον Γρηγόρη, τον Γιάννο, τη Φανή, τον Βασίλη να δίνουν ρεσιτάλ ατάκας.

Κάθε πέρσι και καλύτερα;

margarita.nikolaidi 274081490 344507837547092 5050097634000386788 n

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι πως αν οι παίκτες αυτοί έμπαιναν στο παιχνίδι πέρσι, που βιώναμε ακόμα μία καραντίνα και τον απόλυτο εγκλεισμό στο σπίτι, εμείς ως τηλεθεατές δύσκολα θα τα βγάζαμε πέρα. Ευτυχώς την περσινή σεζόν, η Μαργαρίτα μας γλύκανε την καρδιά, ο Τζιοβάνι μας έκανε να κλείσουμε εισιτήρια για Ρόδο και ακόμα και Μαρίνα με τον Διονύση μπόρεσαν να μας κάνουν να δούμε πως ακόμα και στους δύσκολους χαρακτήρες, υπάρχει καλό μέσα τους παρά τον ανταγωνισμό στο παιχνίδι.

Και μην μου πεις πως πάντα υπήρχε τόση τοξικότητα και τόσοι καυγάδες στο Masterchef γιατί με σιγουριά μπορώ να σου πω πως σε κάθε σεζόν, υπήρχαν παίκτες που μας ζέσταιναν την καρδιά, μας έκαναν έστω και με τα ρεσιτάλ κακιών τους να χαμογελάμε.



Η Λένη με τους ηλίθιούς της, η Σπυριδούλα με τις μπηχτές της, ακόμα και ο Χαράλαμπος με το επικό του εν κουλί! Και την ίδια ώρα που αυτοί έπαιζαν τον ρόλο του κακού, υπήρχε ένας υπέροχος Τζιοβάνι, ένας γλυκός Χρήστος Κρατς, ένας κουλ Βαρθαλίτης και κάπως έτσι ξεχνούσες και τα αστειάκια του Τζώρτζη και τις ατάκες – φωτιά από τη Ντέμη. Ακόμα κι αν η Μαρία Μπέη μαγείρευε κόλυβα, την γλύκαινε ο Δημήτρης, κι όσο ο Διονύσης κατέστρωνε σχέδια με τον Ιωάννη, είχε την Ανούς δίπλα να τον σταματά.

Μα είναι καλοί μάγειρες!

Αν έχεις δει λίγο μόνο MasterChef Αμερικής, ξέρεις πολύ καλά πως οι μάγειρες που ο Gordon Ramsey έχρισε νικητές, ούτε αστέρια Μισελέν είχαν στην πλάτη τους, ούτε επαγγελματίες ήταν.


via GIPHY


Η τυφλή Κριστίν, ο Τζερόμ με το μαμαδίστικο πανέ κοτόπουλό του, όχι μόνο έφτασαν στον τελικό αλλά κέρδισαν κιόλας. Εμείς πάλι γιατί ψάχνουμε στην Ελλάδα τον επόμενο Έλληνα MasterChef από τις σχολές μαγειρικής, μου προκαλεί εντύπωση.

Οι κριτές σώζουν εννοείται την παρτίδα


https://www.instagram.com/p/Ca5X5IPJ6He

Αν έχεις πραγματικά φέτος λόγο για να δεις το MasterChef είναι οι κριτές. Κουτσόπουλος, Ιωαννίδης και Κοντιζάς συνεχίζουν να αποτελούν αχτίδα θετικής διάθεσης σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες αποχωρούν οικειοθελώς ενώ έχουν κάνει τόσο κόπο για να μπουν στο σπίτι του MasterChef.

Φτάνουν 3 άνθρωποι για να φέρουν την άνοιξη; Μπορεί. Μπορεί και όχι. Σίγουρα όμως δεν αντέχουμε άλλη τοξικότητα! Φέρτε πίσω τη Μαργαρίτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


MasterChef: Έφυγε o Γιώργος και έμειναν οι απειλές του Δημήτρη που ξεσήκωσαν το Twitter

Ο Δημήτρης του MasterChef βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά το Twitter δεν πιστεύει το τρέιλερ

MasterChef: Είδωλο για το Twitter o Ηλίας Μαμαλάκης και το κοινό τον θέλει για 4ο κριτή