The 2Night Show: Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι «άλλος άνθρωπος» μετά τον θάνατο της μαμάς της

Νατάσσα Σχοινά
The 2Night Show: Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι «άλλος άνθρωπος» μετά τον θάνατο της μαμάς της

Η κριτής του «Greece's Next Top Model» μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show» για όλα.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» εμφανίστηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και με τον δικό της cool και ακομπλεξάριστο τρόπο σχολίασε τα πάντα, από τα πρώτα χρόνια στη μόδα και τους πρώτους της έρωτες μέχρι τον θάνατο της μαμάς της και το πόσο την άλλαξε, περιγράφοντας τον εαυτό της ως «άλλον άνθρωπο» έπειτα.

Η αγάπη της για τα ρούχα

Όταν η Ζενεβιέβ ήταν μικρή, όπως αποκάλυψε, ξόδευε όλα της τα χρήματα στα ρούχα, με αποτέλεσμα να μην έχει να φάει. Η μαμά της ήταν εκείνη που την έτρεφε.



«Ένας άνθρωπος που ασχολείται με τη μόδα, έχει αυτό το μικρόβιο ότι τα λεφτά του θα τα φάει αναγκαστικά σε ρούχα. Βλέπεις κάτι και λες ‘Ρε φίλε, το θέλω’. Χωρίς λόγο. Λες ‘Εντάξει, δε θα φάω’. Τα πρώτα χρόνια, εμένα με έτρεφε η μαμά μου, γιατί τον μισθό μου τον έτρωγα μόνο σε ρούχα», είπε και σχολίασε το γεγονός ότι η μαμά της ήταν εκείνη που της έραβε ρούχα αγοράζοντας απλά σεντόνια: «Με τη μαμά μου παίρναμε σεντόνια που ήταν το πιο φθηνό υλικό και μου έκανε συγκλονιστικά ρούχα».

Ποιοι άντρες της άρεσαν

Μπορεί τώρα η Ζενεβιέβ να είναι παντρεμένη με το «καλύτερο παιδί», τον Βασίλη Καρύδη, όμως, όταν ήταν μικρότερη είχε μία ροπή προς τα «κακά παιδιά».



«Καψουρευόμουν άντρες που ήταν το εντελώς αντίθετο από αυτό που ήμουν. Γενικά, είχα ένα πρόβλημα. Πήγαινα και εύρισκα τα κακά αγόρια. Μ' άρεσε η ταλαιπωρία. Το έζησα αυτό σε μεγάλο βαθμό. Ευτυχώς, το ξεπέρασα. Τώρα είμαι με το καλύτερο (παιδί). Είναι το καλύτερο και είναι δικό μου». Όσο για τη δική της πυραμίδα αξιολόγησης της ζωής, αυτή ήταν πάντα πολύ ξεκάθαρη και συγκεκριμένη: «Πάνω απ’ όλα, σημασία έχει ο άντρας μου, μετά είναι τα παιδιά μου, οι κολλητοί μου και οι συνεργάτες μου. Σε αυτήν την πυραμίδα, αξιολογούσα τι λέγανε. Αν σε αυτήν την πυραμίδα είμαι ok, είμαι ok» (3439)

Είναι τρελά κτητική, ζηλιάρα και πολύ ανεξάρτητη

Η Ζενεβιέβ παραδέχτηκε μέσα σε όλα πως είναι «τρελά κτητική και ζηλιάρα», όμως, αποκάλυψε και πόσο ανεξάρτητες έπρεπε να είναι οι γυναίκες στο σπίτι της. «Ποτέ μη φας με κάποιον που θα υπερηφανεύεται ότι σε τάισε», της είχε πει η γιαγιά της. «Στο σπίτι μου, οι γυναίκες έπρεπε να είμαστε αυτόνομες και, αν ο άντρας μάς κεράσει, είναι γιατί το γουστάρει, όχι γιατί θα γυρίσει και θα πει ‘τι κέρασα’. Έπρεπε να μπορώ πάντα να είμαι αυτόνομη οικονομικά για να μη γυρίσει ποτέ κανένας να πει αυτό το πράγμα», συνέχισε.

Η απώλεια της μαμάς της

Το γεγονός που άλλαξε τη Ζενεβιέβ είναι ο θάνατος της μαμάς της που αποκαλεί «όλον της τον κόσμο». Η Ζενεβιέβ πριν την απώλεια και η Ζενεβιέβ μετά είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι.



«Από το 2007 που έχασα τη μαμά μου (κάνω ψυχοθεραπεία). Έχασα τον κόσμο μου. Η μαμά μου δεν ήταν απλώς η μαμά μου, ήταν η κολλητή μου. Δεν είχα την ανάγκη να έχω φίλες, επειδή είμαι και πάρα πολύ περίεργος άνθρωπος και πολύ κλειστός, ήταν ο κόσμος μου όλος. Στην πραγματικότητα, το πρώτο διάστημα το πάλευα, γιατί με την κατάθλιψη, η πρώτη άμυνα είναι ο πόλεμος. Τώρα, έχω μάθει να τη δέχομαι τη θλίψη μου, να δέχομαι αυτό που μου συμβαίνει, να κάνω τις ασκήσεις μου. Τα πρώτα χρόνια της πανδημίας, ήταν δύσκολο, γιατί το πρώτο πράγμα που σου κάνει κατάθλιψη είναι να θες να απομονωθείς, να θέλεις να μείνεις στο σπίτι, να εγκλωβιστείς μέσα σου, οπότε το lockdown εμένα με σακάτεψε. Ήταν τρομερά δύσκολο να είμαι ψύχραιμη και να μην τα τρομάξω. Μετά τον θάνατο της μαμάς μου, άλλαξα, ήμουν ένας άλλος άνθρωπος. Η Ζεν πριν τον θάνατο της μαμάς μου και η Ζεν μετά είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Μου λείπει αυτή η Ζεν. Δε θα γυρίσει. Δεν μπορεί να γυρίσει. (Εκείνη η Ζεν) δεν είχε τον φόβο του θανάτου. Δεν το είχα. Δε φοβόμουν τίποτα. Υπήρχε μία άγνοια κινδύνου», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η σπόντα της Ζενεβιέβ Μαζαρί για το ταξίδι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη Χαβάη

Ζενεβιέβ Μαζαρί - GNTM: Η απώλεια μαλλιών μετά την αφαίρεση του θυρεοειδή και η ευχή για το μέλλον

Η κόρη της Ζενεβιέβ του GNTM είναι ίδια η μαμά της όσο μεγαλώνει! Απόδειξη η νέα φωτογραφία