Σασμός: Ο Νικηφόρος ψάχνει τον δολοφόνο του πατέρα του ενώ ο Μαθιός καθυστερεί τον γάμο του

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Νικηφόρος ψάχνει τον δολοφόνο του πατέρα του ενώ ο Μαθιός καθυστερεί τον γάμο του

Θα καταγγείλει τον Μαθιό στην αστυνομία ο Μανόλης; Η νέα τροπή που παίρνει η υπόθεση του γάμου με την Βασιλική.

Δεν κρατιέται από τη χαρά του στο αποψινό επεισόδιο του Σασμού στον Alpha, ο Μαθιός. Ο Νικηφόρος δέχεται το δεσμό του με την μητέρα του και εκείνος κάνει σχέδια για το κοινό μέλλον του μαζί της. Τα οποία ωστόσο θα ανατραπούν. Αντίθετα το σχέδιο του Μάκη για να παγιδέψει τον πατέρα του πηγαίνουν όπως τα ήθελε. Μέχρι και η Καλλιόπη θα έχει μία προσωρινή χαρά, αλλά οι φόβοι της για το μέλλον των παιδιών της, ίσως βγουν αληθινοί.



Θα φάμε κουφέτα;

Η επιθυμία των σεναριογράφων της σειράς είναι να διατηρήσουν όσο περισσότερο γίνεται το αγαπημένο ζευγάρι του κοινού, δηλαδή τον Μαθιό και την Βασιλική. Παρόλο που στο βιβλίο η ηρωίδα βρίσκει τραγικό θάνατο από τα χέρια της Καλλιόπης, αυτή η δολοφονία καθυστερεί για λίγο χρονικά. Σήμερα ο Νικηφόρος δίνει το πράσινο φώς για τη σχέση τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση εφησυχασμό για κανέναν από τους ήρωες. Ο Μαθιός αρχικά θα πετάξει από τη χαρά του μόλις ακούσει την απόφασή του. Και θα τρέξει να το ανακοινώσει στην Καλλιόπη. Μόνο που εκείνη σοφά, θα τον προιειδοποιήσει να είναι προσεκτικός για να μην υποψιαστούν ποτέ μάνα και γιος, πως εκείνος δολοφόνησε τον Στεφανή. Όπως του λέει: «Γιατί αλλιώς χάθηκες παιδί μου», με εκείνον να συμφωνεί και να προσγειώνεται απότομα στην πραγματικότητα.



Μπορεί μέσα του να είναι ευτυχισμένος, αλλά η χαρά και η ευτυχία του θα περιοριστεί μόλις μάθει ότι ο Νικηφόρος έχει βάλει σκοπό της ζωής του να βρει τον δολοφόνο του πατέρα του. Δεν θα ησυχάσει και δεν θα αισθανθεί καλά μέχρι να τελειώσει επίσημα το πένθος και γίνει ο γάμος της μητέρας του, αν δεν έχει βρεθεί ο ένοχος. Ο Μαθιός ξαφνικά φοβάται ότι όλα θα αποκαλυφθούν και χωρίς κάποια συγκεκριμένη αιτία καθυστερεί με τρόπο τις διαδικασίες, χωρίς αρχικά να το αντιληφθεί η Βασιλική. Η δίκη του Αστέρη είναι μία καλή αφορμή για να πατήσουν ένα...pause σε ότι συμβαίνει στη ζωή τους.


https://www.instagram.com/p/CbpjjglIoLy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Μαθιός δεν κινδυνεύει μόνο από τον Νικηφόρο, αλλά και από τον Μανόλη. Η Κλαίρη του ασκεί μεγάλη πίεση για να το αποκαλύψει και να ανακουφιστεί από τους εφιάλτες του. Θα το σκεφτεί σοβαρά να πάει στον αστυνόμο Φραγκιαδάκη και να τον καταγγείλει. Αυτό όμως θα είναι μόνο μία παρόρμηση της στιγμής. Όταν μάθει για την πρόταση γάμου, την οποία θα την μάθει όλο το χωριό, θα δειλιάσει ξανά. Μην περιμένετε ο Μανόλης να περάσει το κατώφλι της αστυνομίας. Να περιμένετε την αστυνομία να πάει στο κατώφλι του Μανόλη. Γιατί ο Αντώνης Φραγκιαδάκης είναι αυτός που θα παγιδέψει τον Μαθιό και όχι το αντίστροφο. Έχουμε όμως ακόμη μπροστά μας αρκετά επεισόδια μέχρι να το ζήσουμε αυτό. Γιατί μη ξεχνάμε ότι ο πρώτος που θα το μάθει θα είναι ο Αστέρης και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Αυτό θα είναι και το τραγικό χτύπημα της μοίρας ανάμεσα στα δύο αδέλφια. Ζούμε για αυτή την στιγμή όπως ο Ορφέας Αυγουστίδης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Δημήτρη Λάλο σε αυτή την σκηνή. Προς το παρόν θυμηθείτε αυτό που σας είχαμε αποκαλύψει. Πως άλλος θα πάρει την ευθύνη για τον Στεφανή για τους δικούς του λόγους.

Σασμός: Η μεγάλη ανατροπή με τον Μαθιό και την δολοφονία του Στεφανή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Η πρόταση γάμου στην Αργυρώ και το διαζύγιο της Θοδώρας

Η Δανάη Παππά είναι full in love- Η απόδραση στη Μαδρίτη με τον σύντροφό της