Σασμός: Η κατάρρευση του Αστέρη και ο παράξενος έρωτας της Στέλλας και του Μάκη

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η κατάρρευση του Αστέρη και ο παράξενος έρωτας της Στέλλας και του Μάκη

Η ομολογία για το φόνο του Στεφανή από τον Αμερικάνο βυθίζει σε κατάθλιψη τον Αστέρη για το λάθος που έκανε να κατηγορήσει για αυτό τον Πέτρο, αλλά ανοίγει ένα άλλο κεφάλαιο που καταλήγει μέχρι και σε φλογερό έρωτα. 

Το ψέμα μπορεί να μην αργήσει να αποκαλυφθεί αλλά προς το παρόν στον Σασμό του Alpha, παιδεύει τους αγαπημένους μας ηθοποιούς. Καταρχάς τον Αστέρη που για αυτό τον λόγο σκότωσε τον Πέτρο. Δεύτερον τον Μαθιό ο οποίος είναι ο αληθινός ένοχος και μπερδεύεται και τρίτον τον ισοβίτη Καραπάνο. Ο μόνος που δεν πιστεύει ακόμη τίποτε είναι ο Αντώνης κάνοντας μάλιστα και ταξίδι έκπληξη στην Μαρίνα στα Γιάννενα για να της πει τα νέα, ενώ κάποια άλλη ηρωίδα που ερευνά όλα αυτά, θα «χτυπηθεί» από τα βέλη του έρωτα.



Μπερδέματα και σύγχηση

Την είδηση μεταφέρει στην φυλακή ο ίδιος ο Καραπάνος στον Αστέρη, γιατί ενδιαφερόταν προσωπικά για την σύλληψη του Αμερικάνου, όπως είναι το ψευδώνυμου του κακοποιού. Ο Αστέρης κρατιέται με δυσκολία σε ηρεμία με το άκουσμα της είδησης. Για τον φόνο του Στεφανή ο ίδιος δολοφόνησε τον Πέτρο και κατέστρεψε τη ζωή του. Και έχασε μάλιστα και τον έρωτα της ζωής του, την Αργυρώ. Βέβαια ο Καραπάνος του δίνει όμως ένα σημαντικό στοιχείο: «Αν τον σκότωσε εκείνος, αν...». Ο Νικηφόρος ψάχνει τη μητέρα του και τον Μαθιό για να τους πει τις εξελίξεις και ο Μαθιός δεν πιστεύει αυτά που ακούει. Τόσο τυχερός; Ούτε και η Καλλιόπη δεν πιστεύει σε όσα συμβαίνουν.



Ενώ ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης εκμηστηρεύεται στον παπά και στον Άγγελο ότι δεν είναι σίγουρος για αυτή την ομολογία και κυρίως για την δικαιολογία, ότι για κάποια δανεικά σκοτώθηκε ο Στεφανής, κρίνει σκόπιμο να πάει ο ίδιος στα Γιάννενα να το πει στην Μαρίνα. Η οποία αισθάνεται δικαιωμένη γιατί αποκαταστάθηκε το όνομα του παιδιού της. Είναι βέβαια και μία ωραία αφορμή να μείνουν οι δυό τους.


https://www.instagram.com/p/CXeJ9Igqr4N

Ένας νέος έρωτας

Η Στέλλα ως συνήγορος του Αστέρη θα ενδιαφερθεί για τις εξελίξεις. Αυτή η ομολογία είναι μέρος της υπόθεσης τους. Κάπως όμως έτσι θα κάνει μία επεισοδιακή γνωριμία με τον Μάκη ή Γεράσιμο στην αστυνομία. Με τον αψύ του χαρακτήρα όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτό σημαίνει ότι δεν θα συμπαθήσει ο ένας τον άλλον. Όμως θα τους δέσει με έναν περίεργο τρόπο η υπόθεση. Τα ετερώνυμα έλκονται λένε οι τελευταίες πληροφορίες. Στέλλα και Μάκης θα έχουν μία περίεργη σχέση. Δεν ήταν καθόλου τυχαία η προ μηνών συνεργασία της με τον Καραπάνο. Σεναριακά τώρα όλα έρχονται σε μία ισορροπία. Προς το παρόν όμως η Στέλλα δεν ξέρει ότι ο ισοβίτης είναι ο πατέρας του και ότι εκείνος έχει βάλει σκοπό της ζωής του να τον εκδικηθεί. Αυτή η ιστορία δεν θα έχει όμως καλό τέλος. Stay tuned για τις επόμενες αποκαλύψεις μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Η ζωή του Άγγελου κινδυνεύει από την Καλλιόπη η οποία ξεκάθαρα τον απειλεί

Σασμός: Ο Νικηφόρος ψάχνει τον δολοφόνο του πατέρα του ενώ ο Μαθιός καθυστερεί τον γάμο του

Σασμός: Η πρόταση γάμου στην Αργυρώ και το διαζύγιο της Θοδώρας