Πάτρα - Βιτριόλι: Τι συνδέει τις δύο τραγικές υποθέσεις που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο

Πάτρα - Βιτριόλι: Τι συνδέει τις δύο τραγικές υποθέσεις που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο

Έφη Κακαράντζουλα και Ρούλα Πισπιρίγκου: Δύο τραγικές υποθέσεις που συνδέονται με αναπάντεχο τρόπο.

Δύο υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει το Πανελλήνιο, έχουν μια περίεργη σύνδεση μεταξύ τους. Την αποκάλυψη έκανε σήμερα ο Τάσος Τεργιάκης από το Πρωινό στον ΑΝΤ1.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε το κοινό που ενώνει την Ρούλα Πισπιρίγκου την μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών στην Πάτρα, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεσης της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας με την Έφη Κακαράντζουλα, τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δύο γυναίκες, δύο τραγικές ιστορίες

Σύμφωνα με τον Τάσο Τεργιάκη, η γυναίκα που έκανε την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και η μητέρα των νεκρών παιδιών στην Πάτρα έχουν κοινή καταγωγή.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, οι δύο γυναίκες που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη έχουν καταγωγή από το ίδιο χωριό, το χωριό Σταθάς Αιτολοακαρνανίας.

«Το χωριό Σταθάς Αιτωλοακαρνανίας είναι το χωριό καταγωγής της Ρούλας Πισπιρίγκου και της Έφης Κακαράντζουλα. Ένα χωριό 300 κατοίκων που είναι συγκλονισμένοι από τις εξελίξεις», τόνισε χαρακτηριστικά στη διάρκεια του πρωινού προγράμματος του ΑΝΤ1.

Πάτρα: Η Ρούλα μίλαει μέσα από το κρατητήριο και «Οι Αλήθειες με τη Ζήνα» γίνονται trend στο Twitter

Κι όχι μόνο. Οι δύο γυναίκες βρήκαν και προμηθεύτηκαν όπως όλα δείχνουν μια ουσία που στη μεν περίπτωση της Κακαράντζουλα λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή στην Ιωάννα Παλιοσπύρου ενώ στην υπόθεση των παιδιών στην Πάτρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται πως έδωσε την ουσία κεταμίνη στην κόρη της.



O Σταθάς είναι χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, που ανήκει στην πρώην κοινότητα της επαρχίας Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας και στο πρώην διαμέρισμα του πρώην Δήμου Ινάχου. Σήμερα αποτελεί δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Αμφιλοχίας. Κατά την Τουρκοκρατία, το χωριό αποτελούσε την έδρα του αρματολικίου του Γερο-Δήμου Σταθά και αργότερα του δευτερότοκου γιου του, Γιάννη Σταθά και προς τιμήν του προηγούμενου, το χωριό μετονομάστηκε Σταθάς και αναρτήθηκε προτομή του στην πλατεία του χωριού.

Πηγή φωτογραφιών In Time
Πηγή πληροφοριών Στάθας: agrioniopress

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φως στο Τούνελ: Το νέο δυνατό τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη - «Βρήκα στοιχεία»

Αποθέωση της Αγγελικής Νικολούλη στο Twitter για άλλη μια φορά για την υπόθεση της Πάτρας

Το ανατριχιαστικό τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη για το «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής

δ