Η Britney Spears είναι έγκυος και το ανακοίνωσε με μία εξομολόγηση για την υγεία της

Νατάσσα Σχοινά
Η Britney Spears είναι έγκυος και το ανακοίνωσε με μία εξομολόγηση για την υγεία της

Η Britney Spears με τον αρραβωνιαστικό της, Sam Asghari 

AP

Μετά από τη χρόνια διαμάχη της με τον πατέρα της, η Britney περιμένει το τρίτο της παιδί, αυτήν τη φορά, με τον αρραβωνιαστικό της, Sam Asghari.

Η Britney Spears έχει τραβήξει πολλά τα τελευταία χρόνια. Οι χρόνιες διαμάχες της με τον πατέρα της, Jamie, σχετικά με τον έλεγχο και τη διαχείριση της περιουσίας της έχουν συγκεντρώσει ακόμα μεγαλύτερη μερίδα του κοινού στο πλευρό της που την υποστήριζε ανοιχτά σε όλο αυτό που περνούσε.

Αυτήν τη φορά, όμως, τα νέα, επιτέλους, είναι καλά. Μετά την απελευθέρωσή της από την κυριαρχία του πατέρα της, η Spears ανακοίνωσε πως είναι έγκυος με μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτησή της στο Instagram.

Η ανακοίνωση της Britney Spears για την εγκυμοσύνη της

«Έχασα τόσα κιλά για να πάω στο ταξίδι μου στο Maui απλά για να τα πάρω πίσω. Σκέφτηκα ‘Χριστέ μου, τι συνέβη στο στομάχι μου;’. Ο σύζυγός μου είπε ‘Όχι, μοιάζεις σαν έγκυος από το φαγητό, χαζούλα!’. Οπότε έκανα τεστ εγκυμοσύνης και… περιμένω παιδί. 4 μέρες μετά, ήμουν λίγο περισσότερο έγκυος από το φαγητό. Αν είναι δύο (παιδιά) μέσα, μπορεί να τρελαθώ. Προφανώς, δε θα βγαίνω πολύ έξω. Είναι δύσκολο, γιατί, όταν ήμουν έγκυος, είχα περιγεννητική κατάθλιψη. Πρέπει να πω ότι ήταν χάλια. Οι γυναίκες δεν το συζητούσαν τότε. Κάποιοι άνθρωποι το θεωρούσαν επικίνδυνο όταν μία γυναίκα παραπονιόταν έτσι με ένα μωρό μέσα της. Αλλά τώρα οι γυναίκες το συζητούν κάθε μέρα. Ευτυχώς, δε χρειάζεται να κρατάμε τον πόνο μυστικό. Αυτήν τη φορά, θα κάνω yoga. Κάθε μέρα. Στέλνω πολλή χαρά και αγάπη», έγραψε η Britney στον λογαριασμό της στο Instagram για να ανακοινώσει τα ευχάριστα.

https://www.instagram.com/p/CcONvpGOelB

Υπενθυμίζουμε πως, όσο βρισκόταν υπό την εποπτεία του Jamie Spears, υπήρχε δικαστική εντολή που απαγόρευε να σταματήσει τις μεθόδους αντισύλληψης, οπότε, όταν τον Νοέμβριο του 2021 πήρε πίσω την ελευθερία της, ο δρόμος άνοιξε για να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον σύντροφό της, Sam Asghari.

Η Britney Spears βρήκε τον τρόπο να βοηθήσει τα θύματα που υπέφεραν όσο εκείνη

Κάπως έτσι, ο 16χρονος Sean Preston Federline και ο 15χρονος Jayden Federline που η Britney Spears απέκτησε με τον Kevin Federline, θα αποκτήσουν ένα μικρό αδερφάκι, την ώρα που η μαμά τους ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Ashgari.

Ο αρραβώνας με τον Sam Asghari

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Britney αρραβωνιάστηκε τον Sam Ashgari μετά από περίπου πεντέμιση χρόνια σχέσης. Ο Asghari τότε της είχε προσφέρει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων που σχεδίασε ο σχεδιαστής Roman Malayev.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Slumber Party» της 40χρονης τραγουδίστριας.

Τι είναι η περιγεννητική κατάθλιψη

Η περιγεννητική κατάθλιψη, από την οποία έπασχε η Spears στις δύο πρώτες της εγκυμοσύνες, προσβάλλει αρκετές γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης τους αλλά και νέες μητέρες, ενώ μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του μωρού.

Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν συχνό κλάμα, δυσκολία στον ύπνο, εξάντληση, απώλεια όρεξης, υπερβολικό άγχος, δυσκολία σύνδεσης με το μωρό, απουσία όρεξης για δραστηριότητες που άλλοτε έφερναν ευχαρίστηση, κ.α.