Η Kim Kardashian αποκάλυψε τον λόγο που η σχέση της με τον Pete είναι «γλυκιά και διασκεδαστική»

Ιωάννα Τζανή
Η Kim Kardashian αποκάλυψε τον λόγο που η σχέση της με τον Pete είναι «γλυκιά και διασκεδαστική»

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις λέει ο σοφός λαός, και η Kim Kardashian ταυτίζεται απόλυτα. Η 41χρονη είπε ότι δεν περίμενε να κάνει σχέση με τον Pete Davidson μετά τον άσχημο χωρισμό της από τον Kanye West. Αλλά αυτό το ξαφνικό και απρόσμενο... έχει τη γλύκα του!

Μιλώντας στη Hoda Kotb, η Kim εξομολογήθηκε: «Νομίζω ότι μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα όταν δεν το περιμένεις. Ήταν το τελευταίο πράγμα που σχεδίαζα, πραγματικά. Και όταν συνέβη, ήμασταν κάπως "Ω, Θεέ μου, δεν το σχεδίαζα. Και δεν ήταν καν αυτό που σκεφτόμουν". Και αυτό είναι που το κάνει πιο γλυκό και πιο διασκεδαστικό».

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Kim Kardashian: «Είμαι ευτυχισμένη και ήρεμη» με τον Pete Davidson

Η συνειδητοποιημένη απόφαση της Kim

Η διάσημη επιχειρηματίας υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West τον περασμένο Φεβρουάριο, ύστερα από σχεδόν επτά χρόνια γάμου. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει 4 παιδιά, την 8χρονη North, τον 6χρονο Saint, την 4χρονη Chicago και τον 2 ετών Psalm.

https://www.instagram.com/p/CcOAAnNJSix

Αρκετούς μήνες αργότερα, και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2021, η σταρ των Kardashians και ο 28χρονος κωμικός του Saturday Night Live πρωταγωνίστησαν στα πρωτοσέλιδα όταν έδωσαν ένα φιλί παίζοντας ένα σκετς με θέμα την Disney, στο οποίο υποδύθηκαν τη Jasmine και τον Aladdin.

Τον περασμένο μήνα, η Kim Kardashian επισημοποίησε τη σχέση της με τον Pete Davidson μέσω Instagram, λίγο αφότου το δικαστήριο την ανακήρυξε και νόμιμα single.

«Σίγουρα πήρα τον χρόνο μου. Μου πήρε περίπου 10 μήνες για να βγω ραντεβού ή να μιλήσω με κάποιον. Μόλις κατάλαβα ότι παίρνω τη σωστή απόφαση και ότι νιώθω καλά με αυτό, ήμουν έτοιμη να γνωρίσω κάποιον. Και συνέβη τυχαία», εξήγησε η 41χρονη.

Τα μικρά πράγματα με τον Pete είναι αυτά που κάνουν ευτυχισμένη την Kim

Η Kardashian αποκάλυψε, επίσης, ότι προς το παρόν θέλει να κρατά ιδιωτικά μερικά μέρη της σχέσης της με τον Pete. «Kρατάω για εμένα ορισμένες πτυχές της σχέσης μου με τον Pete και αισθάνομαι καλά να ξέρω ότι, για παράδειγμα, έχουμε αυτή τη σύνδεση και ότι ζούμε στον δικό μας μικρόκοσμο χωρίς να γνωρίζουν πολλά πράγματα οι άλλοι», είπε.

Όσο για το τι της αρέσει να κάνει με το αγόρι της, η Kim εξήγησε ότι τα απλά και μικρά πράγματα που μοιράζεται μαζί του είναι και αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εκείνη.

Ολοκληρώνοντας, η Kim Kardashian έδωσε στην Kotb μερικές συμβουλές σχετικά με το πώς να προχωρήσει τη ζωή της μετά από έναν δύσκολο χωρισμό (η δημοσιογράφος χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της μετά από 8 χρόνια σχέσης). «Όλοι ξέρουμε κάποιον που έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές στην ερωτική του ζωή, αλλά όλα ξεπερνιούνται. Πρέπει απλά να αφεθείς, να είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες και απλά να είσαι καλός άνθρωπος και θα το πάρω πίσω αυτό», είπε.

Πηγή φωτογραφιών: @kimkardashian