Δανάη Μιχαλάκη: «Θα ρίξω πολύ κλάμα όταν τελειώσουν οι Άγριες Μέλισσες»

Ιωάννα Τζανή
Δανάη Μιχαλάκη: «Θα ρίξω πολύ κλάμα όταν τελειώσουν οι Άγριες Μέλισσες»

Η ηθοποιός σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Η Δανάη Μιχαλάκη έγινε ευρέως γνωστή και αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τον ρόλο της Δρόσως στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στη δύσκολη εφηβεία που πέρασε, στις δουλειές που έκανε πριν γίνει ηθοποιός, στον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, αλλά και στα συναισθήματα που έχει τώρα που πλησιάζει το τέλος της σειράς.

The2Night Show: Η ατάκα του Γιώργου Παπαγεωργίου για τους 7 μήνες γάμου με τη Δανάη Μιχαλάκη

Η Δανάη Μιχαλάκη για την οικογένειά της και τη δύσκολη εφηβεία

«Ο μπαμπάς μου είναι Έλληνας και η μητέρα μου Βρετανίδα και γνωρίστηκαν στη σχολή μπαλέτου που είχε εκείνος, όπου πήγε να εργαστεί ως δασκάλα χορού. Λόγω της μητέρας μου είχαμε πειθαρχία, περιμέναμε πάντα τη σειρά μας, δεν τρόμαζε η μητέρα μου αν πέφταμε και της μιλούσαμε στα αγγλικά, ήταν νόμος», είπε αρχικά η Δανάη Μιχαλάκη.

Και συνέχισε:

«Οι γονείς μου δεν πέρασαν πολύ καλά μαζί μου στην εφηβεία, έκανα επανάσταση, ήθελα να γίνω 18 για να φύγω, να είμαι ανεξάρτητη. Είχα πολλά νεύρα στην εφηβεία μου, κάποια στιγμή το έσκασα και για λίγο από το σπίτι μας».

https://www.instagram.com/p/ByffihtCrRK

«Νιώθω λύπη για το τέλος των Άγριων Μελισσών»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες», στις δύσκολες σκηνές, αλλά και στο τέλος της σειράς.

«Μέχρι να έρθουν οι "Άγριες Μέλισσες" εργάστηκα ως σερβιτόρα σε εστιατόρια και μπαρ, αλλά και ως πωλήτρια σε κοσμηματοπωλείο, ήμουν καλή στις βέρες. Νιώθω λύπη για το τέλος των "Άγριων Μελισσών", είναι σαν τέλος εποχής και θα ρίξω πολύ κλάμα την τελευταία μέρα», εξομολογήθηκε η Δανάη Μιχαλάκη.

Και συμπλήρωσε:

«Η σκηνή που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν η σκηνή της γέννας. To γύρισμα κράτησε δύο μέρες και έπαθα αυχενικό από την ένταση, ήμουν off μια εβδομάδα. Θα ήθελα η Δρόσω να αποκτήσει ένα δεύτερο δικό της παιδί, να μπορεί να το πει παιδί της και να ακούει από αυτό το "μαμά"».

«Ο γάμος είναι κάτι ρομαντικό»

Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον επίσης ηθοποιό και γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργο Παπαγεωργίου.

«Με τον Γιώργο παντρευτήκαμε γιατί νιώθαμε ότι ο γάμος θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά, θέλαμε να γιορτάσουμε την αγάπη μας, ο γάμος είναι κάτι ρομαντικό. Όταν δουλεύουμε πολύ δε συναντιόμαστε συχνά στο σπίτι, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό σε μια σχέση. Σίγουρα βρισκόμαστε κάποια στιγμή το βράδυ. Μου αρέσει να τρομάζω τον Γιώργο όχι μόνο με τη φωνή μου, τον τρομάζω όταν κάθεται ήρεμος στο σαλόνι, τον περιμένω με κλειστά φώτα στο σπίτι...», είπε για τον σύζυγό της, με τον οποίο παντρεύτηκε στις 7 Αυγούστου 2021 στη Σύρο.

Πηγή φωτογραφιών: danae_michalaki