Η κόρη της Claire Foy επέστρεψε στο σχολείο και η σταρ είχε την πιο αστεία αντίδραση

Νατάσσα Σχοινά
Η κόρη της Claire Foy επέστρεψε στο σχολείο και η σταρ είχε την πιο αστεία αντίδραση
Actress Claire Foy poses for photographers upon arrival at the BAFTA awards in London, Sunday, Feb. 10, 2019. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP) Invision

Η Claire Foy σχολιάζει μία πιο προσωπική πτυχή της ζωής της.

Η Claire Foy δέχτηκε διθυραμβικές κριτικές όταν ανέλαβε να υποδυθεί τον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ στη σειρά του Netflix, «The Crown». Όλοι μιλούσαν για την ηθοποιό στις πρώτες δύο σεζόν και η ερμηνεία της είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στα κινηματογραφικά.

«Ως μία Βρετανίδα, καταλαβαίνεις πολλά μέσω της ώσμωσης. Παρακολουθούσα τη βασίλισσα σε όλη μου τη ζωή. Αλλά, ναι, παρακολούθησα υλικό από τις ειδήσεις και μπόρεσα να αντιγράψω μερικά πράγματα. Για παράδειγμα, παίζει πολύ με τα χέρια της και έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο να τα κρατάει στα πόδια της όταν εμφανίζεται δημόσια», είχε πει.

The Crown Tea GIF by NETFLIX

Τώρα, η Foy βρίσκεται στην προώθηση της νέας της mini σειράς με όνομα «A Very British Scandal», όμως, πέρα από την παραγωγή καθεαυτή, αναμενόμενα οι συνεντεύξεις της πραγματεύονται και πιο προσωπικά κομμάτια της ζωής της.

Η Claire Foy στην εκπομπή του Stephen Colbert

Ο Stephen Colbert υποδέχτηκε την Claire Foy στην εκπομπή του, «The Late Show With Stephen Colbert», και, ανάμεσα στα άλλα, τη ρώτησε αν η κόρη της, Ivy Rose Moore, επέστρεψε στο σχολείο. Ακούγοντάς το, η ηθοποιός απάντησε, αλλά όχι με τον τρόπο που περίμενε ο παρουσιαστής.

The Crown 5: Το μήνυμα της Imelda Staunton για τις Colman/Foy- Η αντίδραση των fans στην πρεμιέρα

«Ναι, δόξα Τω Θεώ, τώρα επιτέλους μπορεί να πάει στο σχολείο. Δεν μπορούσε να πάει για πολύ καιρό», ξεκίνησε να λέει η ηθοποιός, με τον Colbert να παίρνει την πάσα και να τη ρωτάει: «Είναι δύσκολο να αφήνεις τα παιδιά σου;».

Η Foy, τότε, απάντησε με μεγάλη χαρά: «Όχι! Δεν είναι τέλειο που είναι πίσω στο σχολείο; Εγώ πιστεύω ότι είναι φανταστικό!».

Η Claire Foy μπήκε στη λίστα με τις γυναίκες επαγγελματίες που δε φοβούνται να παραδεχτούν δημόσια ότι απολαμβάνουν τον χρόνο που έχουν μακριά από τα παιδιά τους, καθώς αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι καλές μαμάδες, αλλά ότι αφιερώνουν χρόνο που χρειάζονται στον εαυτό τους.