Χριστιάνα Μπέτα: Η Νατάσα Θεοδωρίδου δείχνει τα παιδικά ρούχα της κόρης της σε 15"

Χριστιάνα Μπέτα: Η Νατάσα Θεοδωρίδου δείχνει τα παιδικά ρούχα της κόρης της σε 15"

Μία συγκινητική αναδρομή στο παρελθόν από τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την κόρη της.

Οι αναμνήσεις και τα ενθύμια που κρατάει ένας γονιός από την παιδική ηλικία του παιδιού του είναι πάντα ντυμένες με έναν μεγαλύτερο συναισθηματισμό. Όταν περνούν τα χρόνια και το παιδί μεγαλώνει, πολλές οικογένειες έχουν το συνήθειο να κοιτούν τις κούτες που περιλαμβάνουν τα φορμάκια, τα παιχνίδια και κάθε τι από το παρελθόν. Και αυτό έκανε και η Νατάσα Θεοδωρίδου με την κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα.

«Η Χριστιάνα έχει όρεξη να ανοίξει το κουτί των παιδικών της χρόνων», ξεκινάει να λέει στο βίντεο η Θεοδωρίδου, την ώρα που στο πλάνο πίσω της φαίνεται η Χριστιάνα κρατώντας τα παπουτσάκια και το φορεματάκι που φορούσε όταν ήταν μικρή.

Η νεαρή έκανε παράλληλα ήχους μωρού για να συνοδεύσει χιουμοριστικά το βίντεο, το οποίο γρήγορα βρέθηκε πρώτα στο προφίλ της μαμάς της και έπειτα στο δικό της με repost.

Η ομοιότητα της Χριστιάνας Μπέτα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Πριν από περίπου έναν μήνα, η Νατάσα Θεοδωρίδου δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται η Χριστιάνα να κρατάει μία κορνίζα της, ενώ στη λήψη υπάρχει και μία φωτογραφία της άλλης της κόρης, Ανδριάννας Φουστάνου.

https://www.instagram.com/p/CbKjhxjqPNQ

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα μέχρι το 1996. Μαζί του απέκτησε την πρώτη της κόρη, Χριστιάνα (Νοέμβριο 1994). Η τραγουδίστρια συχνά κάνει αναφορές στην οικογένειά της, ενώ πριν από μόλις μερικές ημέρες έκανε μία ανάρτηση στην οποία είναι η ίδια με τις δυο της κόρες -Χριστιάνα Μπέτα και Ανδριάννα Φουστάνου από τον δεύτερό της γάμο με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο-.