Η Αθηνά Οικονομάκου κάνει πασχαλινές διακοπές και μας δείχνει πόσο μεγάλωσε η κόρη της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Αθηνά Οικονομάκου κάνει πασχαλινές διακοπές και μας δείχνει πόσο μεγάλωσε η κόρη της

Η ηθοποιός βρίσκεται οικογενειακώς στην γενέτειρά της και δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ανοιξιάτικος καιρός στάθηκε σύμμαχος των celebrities αφού πολλοί αποφάσισαν να αφήσουν την πρωτεύουσα και να κάνουν σύντομες πασχαλινές αποδράσεις. Ανάμεσά τους και η Αθηνά Οικονομάκου η οποία βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στον τόπο καταγωγής της το Γύθειο. Πριν μερικές ημέρες η ηθοποιός είχε ταξιδέψει ξανά στο Γύθειο για να δει τους γονείς της ενώ πόζαρε με την μαμά της, τονίζοντας πόσο πολύ την αγαπάει.

Η ηθοποιός και ντετέκτιβ του «The Masked Singer» επέστρεψε οικογενειακώς στην γενέτειρά της και ανέβασε μερικά Instagram-stories από τη θέα της περιοχής λέγοντας πως είναι η αγαπημένη της. Η κουμπάρα της και μία από τις 3 νονές του Μάξιμου, Εύη Πρεβενά, ταξίδεψε μαζί τους για να χαρούν τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα.

prevena_oikonomakou.jpg

Οι αγαπημένες φίλες πόζαραν στον φακό και δημοσίευσαν αργότερα την selfie φωτογραφία τους. Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει το Γύθειο και το επισκέπτεται αρκετά συχνά με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο όταν της το επιτρέπει το επιβαρυμένο πρόγραμμά της.

Η διάσημη ηθοποιός πόσταρε λίγο αργότερα την πιο γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της Sienna, η οποία έχει μεγαλώσει αρκετά. Πριν λίγες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου έκανε ένα Q&A στο Instagram όπου και αποκάλυψε πως η βάπτιση της κόρης της θα πραγματοποιηθεί το φετινό καλοκαίρι.

«Ειδικά για αυτές στις μαμάδες… Μην ξεχνάς ότι θα είμαι κι εγώ μία από αυτές το φετινό καλοκαίρι», είχε γράψει χαρακτηριστικά η ηθοποιός και επιχειρηματίας αποκαλύπτωντας ότι η κόρη της θα βαπτιστεί τους επόμενους μήνες.

sienna_oikonomakou.jpg

Η ηθοποιός κρατά στην αγκαλιά της την 10 μηνών κόρη της και λάμπει από ευτυχία. Το φετινό Πάσχα αναμένεται να είναι υπέροχο για την Αθηνά Οικονομάκου αφού θα έχει στο πλευρό της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

H Αθηνά Οικονομάκου έγινε θεία- Το κοινό που την ενώνει με τον Μάξιμο και την ανιψιά της

Η γέννηση της Sienna

Στις 9 Ιουνίου 2021 η Αθηνά Οικονομάκου έγινε μαμά για δεύτερη φορά. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η Αθηνά Οικονομάκου, λίγες μέρες πριν γεννήσει, είχε κάνει Q&A στο Instagram απαντώντας σε ερωτήσεις που αφορούσαν το μωρό της. Μία follower την είχε ρωτήσει πώς θα ονομάσει την κορούλα της με την ηθοποιό να δείχνει ένα μενταγιόν με το γράμμα S και να απαντά ότι το όνομα θα αρχίζει από Σ. Λίγο καιρό αργότερα η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram με την οποία αποκάλυψε το όνομα της μικρής της...Sienna!

Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou