Να βρεις μια φίλη όπως η Αθηνά Οικονομάκου - Τα τρυφερά λόγια για τη Μαίρη Συνατσάκη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Να βρεις μια φίλη όπως η Αθηνά Οικονομάκου - Τα τρυφερά λόγια για τη Μαίρη Συνατσάκη

Η ηθοποιός και η παρουσιάστρια μίλησαν για την μεταξύ τους σχέση και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην επαγγελματική τους συνεργασία.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησαν στο περιοδικό InStyle και τη δημοσιογράφο, Αννούσα Μελά, η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη. Οι αγαπημένες φίλες μίλησαν για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασαν να αναφερθούν στην επαγγελματική τους συνεργασία, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στη μεταξύ τους σχέση.

Η Μαίρη και η Αθηνά έχουν δημιουργήσει εδώ και 3 χρόνια το δικό τους brand ρούχων, «Project Soma» στο οποίο αφιερώνουν καθημερινά αρκετό χρόνο. Η συνεργασία τις έφερε ακόμη πιο κοντά ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τις βλέπουμε να πρωταγωνιστούν στις καμπάνιες του brand.

«Η συνεργασία μας είναι ένας περίεργος συνδυασμός αυθορμητισμού. Πετάχτηκε σαν ιδέα το «Γιατί να μην κάναμε κάτι μαζί;». Συγκεκριμένα ένας κοινός μας φίλος, πέταξε αυτή την ιδέα… Κοινωνικά γνωριζόμασταν, αλλά δεν είχαμε πει παραπάνω από δυο κουβέντες. Δεν την προσπεράσαμε τη συγκεκριμένη ιδέα, είπαμε να κάνουμε ραντεβού να το δούμε. Δεν θέλαμε να έχουμε από πίσω μία εταιρεία, θέλαμε να το κάνουμε από την αρχή ολομόναχες», είχαν δηλώσει το 2019 στην Ελένη Μενεγάκη.

Μαίρη Συνατσάκη και Αθηνά Οικονομάκου έχουν μια ιδιαίτερη σχέση

https://www.instagram.com/p/CcVr6O5LHYp

«Είμαστε τελείως διαφορετικές με τη Μαίρη, αλλά ταιριάζουμε πάρα πολύ. Έχουμε κοινή βάση. Ο τρόπος σκέψης, η αισθητική, η διαχείριση των λεπτομερειών. Είμαστε πολυεπίπεδες. Υπήρχε συμπάθεια και αλληλοεκτίμηση, αν και ως τότε λέγαμε μόνο ένα γεια. Δεν ήμασταν ποτέ ανταγωνιστικές σε κανένα επίπεδο. Σήμερα η μία καλύπτει την άλλη και έτσι προχωράει η δουλειά. Μας συνδέουν η εργατικότητα και το πάθος, γιατί ξέρουμε τις δυνατότητες μας. Μονίμως συμβαίνουν ευτράπελα στην ομάδα, είμαστε στο σύνολο δέκα κορίτσια που διαθέτουν τρέλα και έχουμε μεταξύ μας αγάπη, πλάκα και καλή διάθεση. Το να περνάς καλά στη δουλειά είναι το πιο σημαντικό. Ξυπνάω, πηγαίνω στη δουλειά και είμαι ευτυχισμένη», είπε μεταξύ άλλων η διάσημη ηθοποιός στην Αννούσα Μελά.

«Η δυσκολία μας έκανε να νιώθουμε πιο πολύ ενωμένες και μαζί. Πίστεψέ με, ξεκινήσαμε με μια πιο χαλαρή διάθεση. Νιώθω πως είναι η ίδια περίπτωση με τα ζευγάρια που μέσα στην καραντίνα ή ερωτεύτηκαν ξανά ή χώρισαν. Εμείς στην καραντίνα ήμασταν ζευγάρι που έμεινα μαζί. Έχουμε ένα chat group στο κινητό όπου μιλάμε μεταξύ μας, και σε αυτό είναι μέσα και τα κορίτσια της ομάδας του Project Soma, που λέγεται The Survivors Project, με στόχο ο ένας να στηρίζει συνεχώς τον άλλον», δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η παρουσιάστρια-influencer ανέφερε πως κάνουν παρέα εκτός δουλειάς με την Αθηνά Οικονομάκου λέγοντας: «Τώρα ναι, έχουμε ξεκινήσει. Μεταξύ μας έχουμε κοινό κώδικα αξιών και αυτό είναι πολύ βασικό για την ισορροπία. Ίσως επειδή η καθεμία έχει παράλληλα τη δική της επιχείρηση, η Αθηνά τα κοσμήματα και εγώ το store και τα παπούτσια, μάλλον υπάρχει εκεί ένα χορτάτο κομμάτι εγωισμού που μας επιτρέπει όταν είμαστε μαζί να αντιλαμβανόμαστε πως είμαστε όντως μαζί».

https://www.instagram.com/p/Ccdo52ZsivX

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τις φοβίες που αντιμετώπισε

«Στη ζωή μου κάποια στιγμή έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ναι, βίωσα τη φοβία. Μπήκα απότομα στα βαθιά χωρίς εμπειρία και στήριξη. Και τότε ευτυχώς αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια. Σκεφτόμουν πως είμαι άρρωστη ή πως κάτι συμβαίνει με το μυαλό μου. Και είναι αστείο γιατί είχα φίλους που υπέφεραν π.χ. από κλειστοφοβία και ήμουν αδιάφορη, δεν τους καταλάβαινα. Έπρεπε να μου τύχει κάτι αντίστοιχο για να τους νιώσω. Θυμάμαι πως κατέρρεα καθημερινά. Τα δέκα λεπτά δουλειάς μου φάνταζαν αιώνες. Έτσι ξεκίνησε η ψυχοθεραπεία. Ήταν το ωραιότερο δώρο στον εαυτό μου. Θυμάμαι στην πρώτη επίσκεψή μου είπε η ψυχοθεραπεύττρια μου πως αυτό που σε έφερε εδώ θα το ευγνωμονείς και θα δεις πόσο σημαντικός είναι ο δρόμος που έχεις πάρει. Στην αρχή παραξενεύτηκα, θύμωσα κιόλας, τώρα το καταλαβαίνω απόλυτα», ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου στο InStyle.

Η μαμά της Αθηνάς Οικονομάκου παίζει με τη μικρή Sienna - Το κοινό τους χαρακτηριστικό

Πηγή κεντρικής: mairiboo