Οι αποδράσεις των Ελλήνων celebrities για το φετινό Πάσχα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι αποδράσεις των Ελλήνων celebrities για το φετινό Πάσχα

Κατερίνα Καινούργιου, Τόνια Σωτηροπούλου, Δανάη Μιχαλάκη, Χριστίνα Μπόμπα, Σάκης Τανιμανίδης, Αθηνά Οικονομάκου και αρκετοί ακόμη celebs απολαμβάνουν τις διακοπές τους μακριά από την πρωτεύουσα.

Με μεγάλη ανυπομονησία περίμεναν όλοι οι εγχώριοι celebrities το φετινό Πάσχα αφού τα τελευταία δύο χρόνια αρκετοί παρέμειναν μέσα στο σπίτι λόγω κορονοϊού αλλά και των αυστηρών περιορισμών που επικρατούσαν στις μετακινήσεις.

Φέτος ολοένα και περισσότερος κόσμος αποφάσισε να αφήσει για λίγο την πρωτεύουσα για να ταξιδέψει σε νησιά ή στις εξοχικές του κατοικίες. Από την αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας το Instagram κατακλύστηκε από αναρτήσεις των celebrities οι οποίοι απολαμβάνουν στο έπακρο το σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Η Ελένη Φουρέιρα και η Αθηνά Οικονομάκου ήταν από τις πρώτες που μοιράστηκαν φωτογραφικό υλικό στα social media από το ταξίδι τους. Η τραγουδίστρια επισκέφθηκε το Λονδίνο ωστόσο θα κάνει Ανάσταση στην Αθήνα αφού αργότερα εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Ας δούμε όμως τώρα που θα κάνουν Ανάσταση και Πάσχα μερικά από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της Ελληνικής showbiz.

Κατερίνα Καινούργιου

Στο Πόρτο Χέλι βρίσκεται από την Μεγάλη Παρασκευή η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια έκανε βόλτα στις Σπέτσες, χαρίζοντάς μας μερικές εντυπωσιακές λήψεις.

https://www.instagram.com/p/CcqQZx3oxEn

Αθηνά Οικονομάκου

1650704018924-151160625-anipsia_oikonomakou.jpg

Στο Γύθειο θα περάσει το φετινό Πάσχα η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τα παιδιά τους. Στην παρέα τους η κουμπάρα και νονά του Μαξίμου, Εύη Πρεβενά καθώς και ο αδερφός της Αθηνάς με την σύντροφό του.

Σμαράγδα Καρύδη

karidi.jpg

Στην Αίγινα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Σμαράγδα Καρύδη. Η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το όμορφο νησί καθώς και μια selfie με φιλικό της πρόσωπο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός

H Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός επέλεξαν να κάνουν Ανάσταση και Πάσχα στην Ύδρα μαζί με τα τρία παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/CcnYq5VKoLM

Τόνια Σωτηροπούλου- Κωστής Μαραβέγιας

Πάσχα στη Σύρο θα κάνει φέτος το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί με την Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται το νησί καθώς το καλοκαίρι η Τόνια και ο σύζυγός της έκαναν διακοπές στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Οι αγαπημένοι φίλοι πήγαν στην περιφορά του Επιταφίου στην Ερμούπολη και αργότερα απόλαυσαν τη βόλτα τους στα γραφικά στενά του νησιού.

https://www.instagram.com/p/Ccr95kbokh_

Μαριέττα Χρουσαλά- Λέων Πατίτσας

Οικογενειακές διακοπές στην Μύκονο κάνει το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά τους. Το νησί των Ανέμων αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του ζευγαριού, καθώς εκεί επέλεξε να βαφτίσει τον γιο του Κωνσταντίνο.

Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρέτη Θεοχαρίδη επέλεξαν την Λακωνία για να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με την κόρη τους Κύνθια και φιλικά πρόσωπα.

Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης

Στην Θεσσαλονίκη ταξίδεψε ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα και τις δίδυμες κόρες τους για το Πάσχα. Το αγαπημένο ζευγάρι θέλησε να περάσει τις γιορτές οικογενειακά καθώς οι γονείς του παρουσιαστή μένουν μόνιμα εκεί.

Χριστίνα Κοντοβά- Τζων Καλημέρης

Η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη θα περάσουν το πρώτο τους Πάσχα με την μικρή, Ada, στην Πάρο. Η σχεδιάστρια μόδας δεν σταματά να δημοσιεύει Instagram stories από το ταξίδι τους και δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Δανάη Μπάρκα- Βίκυ Σταυροπούλου

https://www.instagram.com/p/Ccp985kMLyw

Στην Καλαμάτα βρίσκονται μητέρα και κόρη για τις ολογοήμερες διακοπές τους. Η Δανάη λατρεύει την μαμά της και προσπαθεί να περνά μαζί της ποιοτικό χρόνο όποτε τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους.

Δημήτρης Αλεξάνδρου-Ιωάννα Τούνη

Στην Ναύπακτο βρίσκονται τις τελευταίες ώρες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Η γνωστή influencer βιώνει δύσκολες στιγμές αφού η μαμά της Τάνια έφυγε από την ζωή πριν από 4 ημέρες ωστόσο έκανε μια μικρή απόδραση με τον σύντροφό της μακριά από όλους και όλα.

Πηγή κεντρικής: stam_tsimtsili